📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:16
🔥
wypadek i sprawdzenie stanu nadwozia
- teraz popularne

A ja chciałem ostatnio wrzucić filmik jak kompozytor gra na pianinie sporo utworów z Heroesów. Niestety filmik godzinę trwa a ja jestem za mało komputerowy, żeby sobie z tym poradzić.

Heroes III, to jest świetna gra. Zrobiona w czasach, kiedy przy teksturkach 2d musiał siedzieć artysta, żeby stworzyć coś wyglądającego realistycznie. Tak samo podkład muzyczny jak słychać był wręcz poruszający (a może to nostalgia? ;>). TE gry już nie wrócą, na szczęście cały czas istnieją. Moja osobista myśl to "Dla mnie każdy nowy system Microsoftu będzie dobry, póki będą na nim chodzić Herosy"

@Maderfakermen:
Specjalnie dla Ciebie zrobiłem to zdjęcie bo nie lubię takich cwaniaków którzy uważają że jeśli coś ich łączy z daną dziedziną (w Twoim przypadku te śmieszne klawisze z muzyką) to mają pełne prawo gnębić innych w internecie i wywyższać się nad nimi.
Otóż ja uważam że ta pani gra bardzo dobrze, w dodatku ten film nie jest wstawiony tutaj po to by pokazać Azjatkę grającą jakiś tam utwór, tylko ścieżkę dźwiękową gry przy której większość z nas zarwała swoje pierwsze nocki. A jeśli już tak bardzo uważasz że te Twoje "instrumenty" pozwalają Ci być alfą i omegą to łap (wszystko z własnej kieszeni)"
Specjalnie dla Ciebie zrobiłem to zdjęcie bo nie lubię takich cwaniaków którzy uważają że jeśli coś ich łączy z daną dziedziną (w Twoim przypadku te śmieszne klawisze z muzyką) to mają pełne prawo gnębić innych w internecie i wywyższać się nad nimi.
Otóż ja uważam że ta pani gra bardzo dobrze, w dodatku ten film nie jest wstawiony tutaj po to by pokazać Azjatkę grającą jakiś tam utwór, tylko ścieżkę dźwiękową gry przy której większość z nas zarwała swoje pierwsze nocki. A jeśli już tak bardzo uważasz że te Twoje "instrumenty" pozwalają Ci być alfą i omegą to łap (wszystko z własnej kieszeni)"

Piwo leci, mimo że ta gra doprowadzała mnie do szewskiej pasji czasami. Mój ulubiony motyw muzyczny

za Heroes III browar bo reszta częsci mnie wali, Bądź błogosławiony

Maderfakermen napisał/a:
@up przynajmniej nie jestem ograniczonym internetowym napinaczem parówo.
jestes.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie