Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:20

Homoseksualiści się boją
Babochłopy mówili:

"Przez szafę, alegorię(trudne słowo) comming out-u ustawioną w sobotę na Mariackiej przeszło zaledwie kilkanaście osób. "

"Po tym, co stało się na Coming Out Day w Katowicach, nie czuję się w tym mieście bezpieczna"

"Jeżeli trzeba to robić w eskorcie policji, już jest to niepokojące. Ale jeśli policja nie gwarantuje ochrony, żyjemy w dzikim kraju."

"Dlaczego nie można na ulicy wyznać z radością, kogo kochamy"

Nie babochłopie , nie można. Ja sobie tego nie życzę na naszej ulicy.
Od wyznań jest jakieś intymne miejsce a nie ulica.
I nie chcę słyszeć jak jakiś zbok wyznaje drugiemu zbokowi miłość "na ulicy".
Jestem hetero i nie uważam, że naturalnym miejscem do wyznań miłości jest Mariacka.

a jak się nie podoba to zapraszam do ruskich...
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 0:12 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
buenos11 2013-10-17, 0:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mateyrox 2013-10-17, 0:32 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 2:23 7
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 2:29
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 5:38 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 7:14
Jak to powiedział były poseł z mojego rodzinnego miasta
Robert W.
"Z gejami to dajmy sobie spokój, ale z lesbijkami, to chętnie bym popatrzył"
Zgłoś
Artis23 2013-10-17, 9:22 2
Isotop ulegles lobby pederastow i zaczynasz myslec ze homoseksualizm jest normalny, nie jest i w Polsce dlugo nie bedzie. Wiemy ze to lobby idze do celu metoda malych krokow i pewnie dopnie swego predzej czy pozniej lecz jakbyscie nie nazywali zachowan homiseksualistow bedzie to skrzywienie od normy, dzis i mam nadzieje przez jak najdluzszy czas nie beda mogli tacy ludzie z swoja nienaturalna orientacja sie manifestowac,
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 9:31
Dopiero teraz zdałem sobie sprawę ,że 50% ludzi na sadolu to geje .....
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 10:26
Zgłoś
TRQPL 2013-10-17, 10:28
nie rozumiem dla czego oni chcą się dzielić z innymi swoja chorobą. jeżeli chcą pomocy to najbardziej skuteczny będzie ołów.

Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 10:37
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 13:03
Nie został stworzony ale wyewoluował, wierz sobie że to za sprawą boga czy tam czegoś innego ale nic nie zostaje stworzone tak z dupy ;p
Zgłoś
pakicito 2013-10-17, 16:11
Cytat:

Obaj powyżej.

mi nawet skasowali posta za "rasizm i nietolerancję"
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 17:09
Na Śląsku nie ma zgody na lewacko-gejowskie lobby!!!

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem