👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Mialem typa w pracy ktory wlozyl 13 tys funtow w opla corse . Wygladala OK chodzila zajebiscie z tym ze palila 40 litrow I po miesiacu wozonka poszla na szrot
marzenia sa po to zeby je spelniac. A kasa zeby wydawac

Wytłumaczcie mi, czy to jest normalne, że na hamowni stoi się na progach dociskając samochód?, a także czy nie powinno być tak, że samochód stoi z kołami między 2 wałkami?, a nie tak jak na tym filmiku, że stoi kołami na pojedynczym wałku?
@up w Europie stosuje się 2 walki na kolo, w Stanach stosuje się 1 duży wałek na oś, trochę inna metoda mierzenia
khrystall napisał/a:
Mnie tam zastanawia po co ładować kase w tuning jakiegos starego grata?
Budowa starego grata czy to Honda VW Volvo Audi czy tam inne co rocznikowo są już dawno pełnoletnie daje satysfakce z wykonanej pracy.
Sinecod napisał/a:
A co to ma do rzeczy?
Ja nie wiem co do rzeczy ma historia o chłopaku siostry ex który dokupił alufelgi i spoiler. 500 hp nie zrobisz na felgach i spoilerze, widać że nie jest to agro tuning, trzeba mieć duże pojęcie, czasu i gotówki żeby zrobić coś takiego, a po prostu mu się pewnie rozszczelnił wąż od chłodniczego. Na dobrych oponach to setkę zapnie pewnie w 5 s i może się poganiać z taką M5 albo Type R-em z salonu "bez obawień". Nie sztuką jest kupić z salonu, sztuką za 1/3 ceny zbudować coś co przewyższy osiągami nowe auto. Built, not bought

Btw jak ktoś jest zainteresowany tematem to jest gość który ma kanał na YT i robi podobną zabawkę, kanał się nazywa
BoostedBoiz.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie