👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Już widzę minę mechanika jak do niego wpadasz... "Panie, bo coś mojemu motoru się kicha i prycha... Azor! Chodź tutaj!"

A już chciałem sobie psa kupić. Ten motor jest bardziej zajebisty...

Też mi coś, przeciętny student informatyki/robotyki etc. napisałby software do tego w parę dni...

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Motocykl trzyma się w pionie dzięki żyroskopom. Odpowiednie balansują pewnie całość. Czyli wracasz do domu, zostawiasz sprzęt w pionie, a jak się w nocy rozładuje akumulator do podnosisz go z ziemi?
Fajna rzecz tyle że łazić za panem byle kucyk potrafi, do tego sam nie zbacza z drogi, ma wbudowaną stabilizację, jest ekologiczny a przy tym może skopać złodzieja a kosztuje kilkukrotnie mniej

8765tj napisał/a:
Fajna rzecz tyle że łazić za panem byle kucyk potrafi, do tego sam nie zbacza z drogi, ma wbudowaną stabilizację, jest ekologiczny a przy tym może skopać złodzieja a kosztuje kilkukrotnie mniej
![]()
Widać na początku filmu, że ma złożoną nóżkę boczną, więc na postoju stoi jak każdy inny.
Poza tym tylko Kawasaki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie