📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:10
Już widzę minę mechanika jak do niego wpadasz... "Panie, bo coś mojemu motoru się kicha i prycha... Azor! Chodź tutaj!"
A już chciałem sobie psa kupić. Ten motor jest bardziej zajebisty...
Też mi coś, przeciętny student informatyki/robotyki etc. napisałby software do tego w parę dni...
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Motocykl trzyma się w pionie dzięki żyroskopom. Odpowiednie balansują pewnie całość. Czyli wracasz do domu, zostawiasz sprzęt w pionie, a jak się w nocy rozładuje akumulator do podnosisz go z ziemi?
Fajna rzecz tyle że łazić za panem byle kucyk potrafi, do tego sam nie zbacza z drogi, ma wbudowaną stabilizację, jest ekologiczny a przy tym może skopać złodzieja a kosztuje kilkukrotnie mniej
8765tj napisał/a:
Fajna rzecz tyle że łazić za panem byle kucyk potrafi, do tego sam nie zbacza z drogi, ma wbudowaną stabilizację, jest ekologiczny a przy tym może skopać złodzieja a kosztuje kilkukrotnie mniej
![]()
Widać na początku filmu, że ma złożoną nóżkę boczną, więc na postoju stoi jak każdy inny.
Poza tym tylko Kawasaki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie