👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

przeciez radwanska ja zjada dupa, mimo ze sama nie jest najpiekniejsza...
SZAJBAAA napisał/a:
Może sobie grać nawet najlepiej w całej galaktyce, ale nic nie zmieni faktu że jest kurewsko brzydka.
Przesadzasz i to dość mocno. Ciekawy jestem jak wygląda twoja dziewczyna.
A przepraszam, gdzieś miałem jej zdjęcie:

@topic
Za Radwańską zawsze piwko!

Na tenisach i penisach to się nie znam-ale zagranie świetne-odwalcie się od dziewczyny.
Znowu polaczki co potrafią tylko z za monitora gdakać, że niby brzydka. Sami musicie się ręką zadowalać a jeszcze będą wybrzydzać. Patafiany.

SZAJBAAA napisał/a:
Może sobie grać nawet najlepiej w całej galaktyce, ale nic nie zmieni faktu że jest kurewsko brzydka.
W ten sposób się nie dowartościowujesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie