📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:19

Na ali już można kupić silnik za 4 koła na palecie.
Sens kupowania wieśwagena i naprawiania 2.0 tfsi za 35 koła zmniejsza się xD
Arashi91 napisał/a:
kup sobie chińskie Lego, a potem kup sobie europejskie. Ten sam zestaw tylko oryginał i kopia. Złóż i porównaj. Za średni zestaw europejskiego zapłacisz 1500 zł, za taki sam chiński - 110 może 150 zł. Jak złożysz i porównasz to jebniesz.
Składałem coś w stylu Technic - cena rzeczywiście była z 80%niższa ale sam model już takiego wrażenia nie robił. Nawet jeśli chodzi o sam projekt i działanie jego ruchomych części to było dużo gorzej niż w Lego
Gość z ciężarówki nie zapalił kadzidełka. Jeździłem trochę po Azji i widziałem, że oni naprawdę w to wierzą. Tu akurat moja fotka z Wietnamu. Tym autobusem udało mi się przejechać przeszło 500 km bez problemów.
[ Dodano: 2025-08-20, 17:44 ]
Co do Chińczyków, to pracowałem jakiś czas w montowni chińskich rowerów elektrycznych pod Warszawą. Moim zadaniem było podłączenie akumulatora do zmontowanego roweru, a potem miałem nim trochę pojeździć. Finalnie wypełniałem ankietę odnośnie testowanego egzemplarza. Zadziwiała ilość i precyzja pytań.
Urzędnicy z UE by tego nie wymyślili. Naprawdę pilnowali jakości finalnego produktu. Jeszcze kadra menadżerska. Pisałem wcześniej, że jeździłem trochę po Azji. Wszystkich Azjatów nie da się wrzucić do tego samego wora. Tak jak w Kambodży czy Wietnamie spotkasz w większości bydło, tak Chińczycy to bardzo inteligentni ludzie.
Teraz możecie mi pojechać po bandzie.

[ Dodano: 2025-08-20, 17:44 ]
Co do Chińczyków, to pracowałem jakiś czas w montowni chińskich rowerów elektrycznych pod Warszawą. Moim zadaniem było podłączenie akumulatora do zmontowanego roweru, a potem miałem nim trochę pojeździć. Finalnie wypełniałem ankietę odnośnie testowanego egzemplarza. Zadziwiała ilość i precyzja pytań.
Urzędnicy z UE by tego nie wymyślili. Naprawdę pilnowali jakości finalnego produktu. Jeszcze kadra menadżerska. Pisałem wcześniej, że jeździłem trochę po Azji. Wszystkich Azjatów nie da się wrzucić do tego samego wora. Tak jak w Kambodży czy Wietnamie spotkasz w większości bydło, tak Chińczycy to bardzo inteligentni ludzie.
Teraz możecie mi pojechać po bandzie.
To gruszka jest beton wiózł,a nie jakieś zawalidrogi mu będą przeszkadzać,tutaj czas się liczy ;D
ballrog1 napisał/a:
Czy ja kierwa dobrze widzę, że tam są namalowane tęczowe znaki poziome?? Kutwaaaa co się tam dzieje!!!
Chodzą słuchy że Barbara Kurdej-Szatan przemalowuje wszystkie poziome znaki drogowe, na przykład takie linie P-1, na tęczowo w całej Azji, co rozprasza kierowców i powoduje liczne wypadki.
ballrog1 napisał/a:
Czy ja kierwa dobrze widzę, że tam są namalowane tęczowe znaki poziome?? Kutwaaaa co się tam dzieje!!!
uważaj bo w dupę cię zaraz wyjebią

TerazPolska123 napisał/a:
hihi pół roku temu kupiłem nową toyotę, teraz odebrałem nowe MG3
Z takimi p0lakami zginiemy…

Mietek7567 napisał/a:
O obecnych markach to samo możesz napisać.
Dokładnie, więc po co przepłacać?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie