Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:19
alekoleś 2025-08-20, 13:43
ale tam maja pedalskie pasy drogowe 🌈🤪
Zgłoś
xdrt 2025-08-20, 14:32 1

Na ali już można kupić silnik za 4 koła na palecie.
Sens kupowania wieśwagena i naprawiania 2.0 tfsi za 35 koła zmniejsza się xD
Zgłoś
tomnbb 2025-08-20, 17:15 1
Arashi91 napisał/a:

kup sobie chińskie Lego, a potem kup sobie europejskie. Ten sam zestaw tylko oryginał i kopia. Złóż i porównaj. Za średni zestaw europejskiego zapłacisz 1500 zł, za taki sam chiński - 110 może 150 zł. Jak złożysz i porównasz to jebniesz.

Składałem coś w stylu Technic - cena rzeczywiście była z 80%niższa ale sam model już takiego wrażenia nie robił. Nawet jeśli chodzi o sam projekt i działanie jego ruchomych części to było dużo gorzej niż w Lego
Zgłoś
Silverpen 2025-08-20, 17:15 2
Gość z ciężarówki nie zapalił kadzidełka. Jeździłem trochę po Azji i widziałem, że oni naprawdę w to wierzą. Tu akurat moja fotka z Wietnamu. Tym autobusem udało mi się przejechać przeszło 500 km bez problemów.

[ Dodano: 2025-08-20, 17:44 ]
Co do Chińczyków, to pracowałem jakiś czas w montowni chińskich rowerów elektrycznych pod Warszawą. Moim zadaniem było podłączenie akumulatora do zmontowanego roweru, a potem miałem nim trochę pojeździć. Finalnie wypełniałem ankietę odnośnie testowanego egzemplarza. Zadziwiała ilość i precyzja pytań.
Urzędnicy z UE by tego nie wymyślili. Naprawdę pilnowali jakości finalnego produktu. Jeszcze kadra menadżerska. Pisałem wcześniej, że jeździłem trochę po Azji. Wszystkich Azjatów nie da się wrzucić do tego samego wora. Tak jak w Kambodży czy Wietnamie spotkasz w większości bydło, tak Chińczycy to bardzo inteligentni ludzie.
Teraz możecie mi pojechać po bandzie.
Zgłoś
rafalxp 2025-08-20, 18:22
To gruszka jest beton wiózł,a nie jakieś zawalidrogi mu będą przeszkadzać,tutaj czas się liczy ;D
Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-08-20, 18:35
ballrog1 napisał/a:

Czy ja kierwa dobrze widzę, że tam są namalowane tęczowe znaki poziome?? Kutwaaaa co się tam dzieje!!!

Chodzą słuchy że Barbara Kurdej-Szatan przemalowuje wszystkie poziome znaki drogowe, na przykład takie linie P-1, na tęczowo w całej Azji, co rozprasza kierowców i powoduje liczne wypadki.
Zgłoś
BazantSzary 2025-08-20, 19:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gosc9988 2025-08-20, 20:45
ballrog1 napisał/a:

Czy ja kierwa dobrze widzę, że tam są namalowane tęczowe znaki poziome?? Kutwaaaa co się tam dzieje!!!

uważaj bo w dupę cię zaraz wyjebią
Zgłoś
Lee225 2025-08-20, 23:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2025-08-21, 0:08
TerazPolska123 napisał/a:

hihi pół roku temu kupiłem nową toyotę, teraz odebrałem nowe MG3

Z takimi p0lakami zginiemy…
Zgłoś
Respektuj 2025-08-22, 9:19
Mietek7567 napisał/a:

O obecnych markach to samo możesz napisać.

Dokładnie, więc po co przepłacać?
Zgłoś
Pablohasan85 2025-08-22, 9:44
Zgłoś
Respektuj 2025-08-23, 11:18
Zgłoś
oleyu Wczoraj 9:15 1
Znajomy kupił Jaeco. Po miesiącu silnik się skończył.
Zgłoś
blokershk Wczoraj 16:39
Spedalona droga tfu 😂😂😂
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem