gozdek napisał/a:
bo pewnie masz grubą dupę, jak nie masz to pokaż i jeszcze cycki do tego![]()
No oczywiście że tak - dupa ze 300 kilo i cycki ciągnące się po ziemi

Czy tylko mnie ona przypomina Reagan Faye?
filmweb.pl/person/Faye+Reagan-1537598
filmweb.pl/person/Faye+Reagan-1537598

benzedrine napisał/a:
@up nie jestem z natury zazdrosna o wygląd/umiejętności innych, przykro mi. zwykłe kręcenie hula hop nazywasz talentem?
Wez sie za sport, mniej jedz, schudnij troche a nie p🤬lisz z zazdrościa:D
benzedrine
@up nie jestem z natury zazdrosna o wygląd/umiejętności innych, przykro mi. zwykłe kręcenie hula hop nazywasz talentem?
A weź sobie wyobraź co ten właśnie talent wyprawia na k🤬sie, to taki sam talent jak głębokie gardło czy inne tego typu ciekawostki, a jak nie wiesz do czego takie kręcenie tyłkiem można wykorzystać to żal mi Twojego życia seksualnego czy jak wolisz wiecznego leżenia krzyżem
benzedrine
A weź sobie wyobraź co ten właśnie talent wyprawia na k🤬sie, to taki sam talent jak głębokie gardło czy inne tego typu ciekawostki, a jak nie wiesz do czego takie kręcenie tyłkiem można wykorzystać to żal mi Twojego życia seksualnego czy jak wolisz wiecznego leżenia krzyżem
podpis użytkownika
equas omnes in cinis
nie chce mi się wszystkiego cytować, ale z chęcią wam odpiszę
jestem szczupła, wysportowana i z k🤬sem potrafię robić więcej rzeczy niż sobie wyobrażasz
ogólnie bardzo mi przykro, że nie spełniam waszych oczekiwań i nie wywołuję fali tsunami wskakując do wody- no, ale jak to, odważyłam się coś skrytykować i nie jestem pasztetem? niemożliwe!