Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
Thoor 2011-04-30, 17:40
Wreszcie ktoś inteligentny. Kolej reprezentuje sobą zajebisty poziom i nie wstydzi się (jak to większość skejtów) ubierać kasku.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-30, 18:29 1
Cytat:

Hulajnoga i ktoś, kto potrafi się nią obsługiwać

Obsługiwać to się możesz ręką, hulajnogą się można posługiwać..
Zgłoś
ritu4l 2011-04-30, 23:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-30, 23:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2011-05-01, 9:49
@szczurto
Ale jesteś kozak.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-01, 11:40
chyba raczej 'posługiwać hulajnogą' deklu
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-01, 12:05
Cytat:

chyba raczej 'posługiwać hulajnogą' deklu

No i po co to piszesz? Saymonek już zwrócił na to uwagę i nie potrzebne są kolejne uwagi co do literówki, którą każdy może popełnić. A jak włączasz jakiś filmik tylko po to, żeby ponarzekać to znajdź sobie kumpli, którzy będą chcieli Twoich narzekań wysłuchiwać. Bo szczerze powiedziawszy to mam totalnie gdzieś, gdzie zrobił błąd, jaki zrobił błąd skoro interesuje mnie filmik. A filmik jest po prostu genialny i koleś wymiata.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-01, 13:15
Zgłoś
zipek 2011-05-01, 19:23
Ale o co wam dokładnie chodzi bo nie rozumiem... Mała literówka wynikająca ze zmęczenia mojego i mojego organizmu (patrz godzina zamieszczenia posta) i robicie nie wiadomo co z tego... Żal mi pseudo "polonistów" bo chciałbym zobaczyć jak bardzo nieskalani jesteście wy i wasz język polski którym się posługujecie.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-02, 13:17
zipek napisał/a:

Mała literówka wynikająca ze zmęczenia mojego i mojego organizmu (patrz godzina zamieszczenia posta)

Znowu literówka... ONANIZMU. Patrz co piszesz
Zgłoś
zipek 2011-05-02, 23:31
Aj aj ale Ci się dowcip na stare lata wyostrzył
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem