A tak poświątecznie jeszcze napiszę sytuacje z życia wziętą .
Otóż w Święta Wielkanocne a właściwie w prima aprilis słyszę pukanie do drzwi .
Otwieram i patrzę stoi bezdomny , nawiązuje się dialog :
- Dzień dobry, czy jest wolne miejsce przy stole ?
- Wiem, że za oknem jest śnieg ale chyba pomylił Pan święta .
- Prima Aprilis chłopcze, a teraz na poważnie, masz 2 złote ? Do piwa mi brakuje
Jako iż jestem człowiekiem który ma dobre serce z okazji świąt kopnąłem go w dupę i kazałem wyp🤬alać
PS. Tak , jestem odważny i zajebisty, możecie sobie z góry darować te j🤬e komentarze tego typu
Autorze tematu, ale jesteś odważny i zajebisty !
Konto usunięte
2013-04-08, 21:09
BongMan napisał/a:
U mnie by to nie przeszło, bo Harnaś w osiedlowym sklepie kosztuje 1,76zł
A sępy chodzące po domach mnie tak wk🤬iają że ja p🤬lę... I nie jest mi ich żal, bo od każdego jebie na kilometr przetrawionym jabolem, a c🤬j jeszcze śmie łgać, że na jedzenie chce. Niestety moje dobre serduszko i fakt, że nie chcę sparszywieć od dotykania takiego czegoś, nie pozwala mi ich wziąć za szmaty i zrzucić ze schodów.
Nie martw się Bong - na pewno przyniesie Ci 24 gr reszty i będziesz spokojnie mógł się z nim całować
Konto usunięte
2013-04-08, 21:24
Obleci taki bezdomny całe osiedle i ma więcej haj$u niż ksiądz na tacy w wielkanoc... Wg. mnie kolega bardzo dobrze zrobił, piwko.
Konto usunięte
2013-04-08, 21:25
xarkons napisał/a:
Ehh szkoda komentarza na takie zachowanie, bycie sadystycznym to jedno ale bycie chamem z niewyparzonym ryjem to drugie, ale coz wychowanie wynosi sie z domu.
Kto to mówi -.-
Cytat:
Baba zrobila oczy jak 5 zlotych ja zaj🤬em kopa w drzwi i wyszedlem potem jeszcze przyszla z wice dyrektorem mnie przeprosic bo ktos z mojej klasy rozpowiedzial wszystkim co sie stalo.
Konto usunięte
2013-04-08, 21:29
Mógł cię wyr🤬ać za to dwa złote.
Konto usunięte
2013-04-08, 21:48
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:
@up, Chyba ktoś ironii nie wyczuł...
Nie wymagaj od płci żeńskiej wyczuwania ironii i sarkazmu, to są ograniczone stworzenia.
demz
2013-04-08, 22:03
Kolejna zajebista historyjka jeziorkapl, poprzednia (bodajże też jego) była z pierdzącą matką. Co jak co, ale koleś kultury osobistej nie ma w ogóle. Żal mi jego znajomych, dziewczyny i przyszłej żony.
podpis użytkownika
/Do or do not, there is no try./
- Yoda
P🤬licie że złe wychowanie... Też bym go kopnął w dupe i wyj🤬 za drzwi.
Primo 2 zł to piwo, a może nawet i trochę więcej biorąc pod uwagę co oni żłopią. podłe ale piwo.
Drugie primo chodzi taka łajza po ludziach, dupe zawraca, po to żeby mu zwyczajnie za darmo stawiali browary. Do roboty by sie wziął a nie.
Opisałeś sytuacjĘ, a miały być sytuacje!
Masz, podręcznik do polskiego dla ciebie, naucz się pisać i wróć:
Poza tym wali od ciebie wieśniactwem i chamstwem.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Konto usunięte
2013-04-08, 23:42
Gówno prawda. Żule nie mówią "chłopcze" tylko "kierowniku".
Konto usunięte
2013-04-09, 0:11
trzeba było mu dać 5zł to by za ogóra zlapał, wiem, bo sam tak robie.
*xarkons
Ehh szkoda komentarza na takie zachowanie, bycie sadystycznym to jedno ale bycie chamem z niewyparzonym ryjem to drugie, ale coz wychowanie wynosi sie z domu.
On nie musial nawet go wynosic.
Menel ma gdzieś melinę w okolicy mojego kumpla, i zaczepił go wa razy: za pierwszym prosił o 100g słonecznka łuskanego, nie chciał chleba bo jest bezglutenowcem; za drugim razem chciał litr mleka, ale odtłuszczonego! Nie ma to jak spotkać bezdomnego żula na diecie.
podpis użytkownika
Kiedyś byłem Rhox'em i pokazywałem dupę, wyrosłem z tego.