A tak poświątecznie jeszcze napiszę sytuacje z życia wziętą .
Otóż w Święta Wielkanocne a właściwie w prima aprilis słyszę pukanie do drzwi .
Otwieram i patrzę stoi bezdomny , nawiązuje się dialog :
- Dzień dobry, czy jest wolne miejsce przy stole ?
- Wiem, że za oknem jest śnieg ale chyba pomylił Pan święta .
- Prima Aprilis chłopcze, a teraz na poważnie, masz 2 złote ? Do piwa mi brakuje
Jako iż jestem człowiekiem który ma dobre serce z okazji świąt kopnąłem go w dupę i kazałem wyp🤬alać
PS. Tak , jestem odważny i zajebisty, możecie sobie z góry darować te j🤬e komentarze tego typu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Autorze tematu, ale jesteś odważny i zajebisty !
konto usunięte
2013-04-08, 21:09
konto usunięte
2013-04-08, 21:24
Obleci taki bezdomny całe osiedle i ma więcej haj$u niż ksiądz na tacy w wielkanoc... Wg. mnie kolega bardzo dobrze zrobił, piwko.
konto usunięte
2013-04-08, 21:25
konto usunięte
2013-04-08, 21:29
Mógł cię wyr🤬ać za to dwa złote.
konto usunięte
2013-04-08, 21:48
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:
@up, Chyba ktoś ironii nie wyczuł...
Nie wymagaj od płci żeńskiej wyczuwania ironii i sarkazmu, to są ograniczone stworzenia.
demz
2013-04-08, 22:03
Kolejna zajebista historyjka jeziorkapl, poprzednia (bodajże też jego) była z pierdzącą matką. Co jak co, ale koleś kultury osobistej nie ma w ogóle. Żal mi jego znajomych, dziewczyny i przyszłej żony.
Opisałeś sytuacjĘ, a miały być sytuacje!
Masz, podręcznik do polskiego dla ciebie, naucz się pisać i wróć:
Poza tym wali od ciebie wieśniactwem i chamstwem.
konto usunięte
2013-04-08, 23:42
Gówno prawda. Żule nie mówią "chłopcze" tylko "kierowniku".
konto usunięte
2013-04-09, 0:11
trzeba było mu dać 5zł to by za ogóra zlapał, wiem, bo sam tak robie.
*xarkons
Ehh szkoda komentarza na takie zachowanie, bycie sadystycznym to jedno ale bycie chamem z niewyparzonym ryjem to drugie, ale coz wychowanie wynosi sie z domu.
On nie musial nawet go wynosic.
Menel ma gdzieś melinę w okolicy mojego kumpla, i zaczepił go wa razy: za pierwszym prosił o 100g słonecznka łuskanego, nie chciał chleba bo jest bezglutenowcem; za drugim razem chciał litr mleka, ale odtłuszczonego! Nie ma to jak spotkać bezdomnego żula na diecie.