Huti przy pomocy USV rozwala na Morzu Czerwonym statek pływający pod banderą Liberii, należący do Rosji, przewożący rosyjskie produkty naftowe z Tuapse.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
Co wy macie jakąś obsesję na tych ruskich? Raczej w polszy powinniśmy się ukrów obawiać a nie ruskich gamonie
Siriuz napisał/a:
Statek transportował węgiel
Pazuzu siedzi na jakiś zachodnich propagandowych stronkach. Tak na szybko:
Wszyscy za źródło podają wiec gdzieś tam pewnie jest o tym informacja.
Chyba sam siedzisz na kiblu, reuters podaje że ropa
reuters.com/world/middle-east/us-military-confirms-houthi-attacks-vess...
pazuzu napisał/a:
Chyba sam siedzisz na kiblu, reuters podaje że ropa
Ty może przeczytaj co podaje...
MT Bentley I - panamski masowiec przewożący olej roślinny
marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:6942049/mmsi:373259000/i...
Chios Lion - liberyjski tankowiec
marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:689365/mmsi:636019392/im...
Jak się dobrze przyjrzysz to na filmie żaden z nich.
Siriuz napisał/a:
Ty może przeczytaj co podaje...
MT Bentley I - panamski masowiec przewożący olej roślinny
Chios Lion - liberyjski tankowiec
Jak się dobrze przyjrzysz to na filmie żaden z nich.
Szczerze mówiąc mam to w dupie czyj to statek i co przewoził, takie info jak w opisie filmu znalazłem na jakiś arabskich stronach na Twitterze. może Grecki a może Czeski grunt że jebnął 💁♂️
Aczkolwiek to chyba nie był też Tutor, bo Tutor ma charakterystyczne białe elementy na dziobie i tutaj jest film z zatopienia Tutora
sadol.pl/stateczek-vt593563.htm
sadol.pl/stateczek-vt593563.htm
ByGryzzli napisał/a:
Co wy macie jakąś obsesję na tych ruskich? Raczej w polszy powinniśmy się ukrów obawiać a nie ruskich gamonie
Następny ruski pachołek. "polszy", "gamonie". W Polsce się nikogo nie obawiamy ruski śmieciu, twoich pobratymców po prostu nie trawimy.
Fałszywa flaga ..Huti atakują Orków którzy ich dokarmiają z Łuaszenką ziemniakami i dają i pepeszki i granaty na trytkiki ? Dupa odpada ze śmiechu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie