Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebiste przy domku bo jak wygasi się piec czy wyłączy gazowe czy inne ustrojstwo to jeszcze długo trzymają ciepło
No pojemność cieplną mają większą, ale gorzej ją oddają i rdzewieją jak c🤬j w środku.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Na przyszłość jak cos kombinujecie przy kaloryferze, to zawczasu przygotujcie sobie drewniany kołek.
Kiedyś nam w mixokrecie ciśnieniomierz w klapie uj🤬 się z gwintem razem, to drewnianym kołkiem zabite to zostało i było nie do ruszenia. Ciśnienie w mixokrecie ok 8 bar.
Chyba, że dopływu wody nie zakręcił.
Czyli możecie sobie podać ręce z tym fahoFcem. Każdy pion ma dwie rury.Możesz zakręcić dopływ,ale jak zostawisz "powrót " odkręcony ,to spuścisz wodę z całego miasta aż wyrównasz poziom z Twoim grzejnikiem (naczynia połączone,ciśnienie hydrostatyczne- materiał dla 13-sto latków )
Czyli możecie sobie podać ręce z tym fahoFcem. Każdy pion ma dwie rury.Możesz zakręcić dopływ,ale jak zostawisz "powrót " odkręcony ,to spuścisz wodę z całego miasta aż wyrównasz poziom z Twoim grzejnikiem (naczynia połączone,ciśnienie hydrostatyczne- materiał dla 13-sto latków )
"fahofcem"
Zamiast nosić z ojcem kaloryfery na złom zaj🤬e z zamkniętych jednostek wojskowych, trzeba było chodzić na język polski.
Tradycja rodzinna zobowiązuje.
Zamiast nosić z ojcem kaloryfery na złom zaj🤬e z zamkniętych jednostek wojskowych, trzeba było chodzić na język polski.
Jak ja niszczyłem sobie kręgosłup,to Ty mogłeś wtedy na szybkiego uderzyć do okulisty. Popatrz jak to napisałem .
Jeśli jednak widzisz dużą literę ,ale jedynie nie rozumiesz dlaczego jest duża ,to okulista nie pomoże.

Te kaloryfery to było gówno jak c🤬j. Przynajmniej kaloryfery mamy dziś lepsze w Polsce, to się poprawiło.
No faktycznie, dzisiaj są zajebiste z cieniutkiej blaszki która koroduje po kilku latach a jak nastąpi awaria magistrali to wytracają ciepło w 10 minut...
Jak ja niszczyłem sobie kręgosłup,to Ty mogłeś wtedy na szybkiego uderzyć do okulisty. Popatrz jak to napisałem .
Jeśli jednak widzisz dużą literę ,ale jedynie nie rozumiesz dlaczego jest duża ,to okulista nie pomoże.
Zapewne chodziło ci o wielką literę.
Duża litera to tzw mała litera napisana na całą kartkę.
Wiedziałbyś o tym gdyby kaloryfery nie wygrały ze szkoła

No faktycznie, dzisiaj są zajebiste z cieniutkiej blaszki która koroduje po kilku latach a jak nastąpi awaria magistrali to wytracają ciepło w 10 minut...
Nie wiem, mam wszystko miedziane od około 2008 i 0 problemów.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Zapewne chodziło ci o wielką literę.
Duża litera to tzw mała litera napisana na całą kartkę.
Wiedziałbyś o tym gdyby kaloryfery nie wygrały ze szkoła
Post ID: 7024830
Tak samo jak Ty byś wiedział, że słowo kaloryfer w języku technicznym nie istnieje, gdybyś poszedł chociaż czasem trochę ponosić.
Tak samo jak Ty byś wiedział, że słowo kaloryfer w języku technicznym nie istnieje, gdybyś poszedł chociaż czasem trochę ponosić.
Celowo go użyłem, zamiast grzejnika, żebyś zrozumiał

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie