Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szary_Jeleń 2025-07-01, 19:28
MYKELE napisał/a:

Zajebiste przy domku bo jak wygasi się piec czy wyłączy gazowe czy inne ustrojstwo to jeszcze długo trzymają ciepło

No pojemność cieplną mają większą, ale gorzej ją oddają i rdzewieją jak c🤬j w środku.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
elim 2025-07-01, 19:44 1
Kiedyś dawno temu pracowałem w jednej firmie gdzie prezes nakazał mi walkę z zimnymi kaloryferami w zimie, ależ to była przednia zabawa.
Zgłoś
gdfgdf 2025-07-01, 19:56
turor napisał/a:

Na przyszłość jak cos kombinujecie przy kaloryferze, to zawczasu przygotujcie sobie drewniany kołek.

Kiedyś nam w mixokrecie ciśnieniomierz w klapie uj🤬 się z gwintem razem, to drewnianym kołkiem zabite to zostało i było nie do ruszenia. Ciśnienie w mixokrecie ok 8 bar.
Zgłoś
trawa 2025-07-01, 20:25
turor napisał/a:

Chyba, że dopływu wody nie zakręcił.

Czyli możecie sobie podać ręce z tym fahoFcem. Każdy pion ma dwie rury.Możesz zakręcić dopływ,ale jak zostawisz "powrót " odkręcony ,to spuścisz wodę z całego miasta aż wyrównasz poziom z Twoim grzejnikiem (naczynia połączone,ciśnienie hydrostatyczne- materiał dla 13-sto latków )
Zgłoś
Goliat777 2025-07-01, 20:47
No i zajebiście robią i takich fachowców nam trzeba..a nie jakieś piedolinty delikatne.
Zgłoś
Bonkojad 2025-07-01, 21:25
Przecież to Andrzej z Plutczyn
Zgłoś
turor 2025-07-02, 5:40
trawa napisał/a:

Czyli możecie sobie podać ręce z tym fahoFcem. Każdy pion ma dwie rury.Możesz zakręcić dopływ,ale jak zostawisz "powrót " odkręcony ,to spuścisz wodę z całego miasta aż wyrównasz poziom z Twoim grzejnikiem (naczynia połączone,ciśnienie hydrostatyczne- materiał dla 13-sto latków )

"fahofcem"

Zamiast nosić z ojcem kaloryfery na złom zaj🤬e z zamkniętych jednostek wojskowych, trzeba było chodzić na język polski.

Tradycja rodzinna zobowiązuje.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-07-02, 18:06
Kacapy odkrywają ciśnienie statyczne 👍
Zgłoś
trawa 2025-07-02, 22:51
turor napisał/a:

Zamiast nosić z ojcem kaloryfery na złom zaj🤬e z zamkniętych jednostek wojskowych, trzeba było chodzić na język polski.

Jak ja niszczyłem sobie kręgosłup,to Ty mogłeś wtedy na szybkiego uderzyć do okulisty. Popatrz jak to napisałem .
Jeśli jednak widzisz dużą literę ,ale jedynie nie rozumiesz dlaczego jest duża ,to okulista nie pomoże.
Zgłoś
birddog102 2025-07-03, 9:00
Szary_Jeleń napisał/a:

Te kaloryfery to było gówno jak c🤬j. Przynajmniej kaloryfery mamy dziś lepsze w Polsce, to się poprawiło.

No faktycznie, dzisiaj są zajebiste z cieniutkiej blaszki która koroduje po kilku latach a jak nastąpi awaria magistrali to wytracają ciepło w 10 minut...
Zgłoś
turor 2025-07-03, 13:51
trawa napisał/a:

Jak ja niszczyłem sobie kręgosłup,to Ty mogłeś wtedy na szybkiego uderzyć do okulisty. Popatrz jak to napisałem .
Jeśli jednak widzisz dużą literę ,ale jedynie nie rozumiesz dlaczego jest duża ,to okulista nie pomoże.

Zapewne chodziło ci o wielką literę.
Duża litera to tzw mała litera napisana na całą kartkę.
Wiedziałbyś o tym gdyby kaloryfery nie wygrały ze szkoła
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-07-03, 18:14
birddog102 napisał/a:

No faktycznie, dzisiaj są zajebiste z cieniutkiej blaszki która koroduje po kilku latach a jak nastąpi awaria magistrali to wytracają ciepło w 10 minut...

Nie wiem, mam wszystko miedziane od około 2008 i 0 problemów.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
trawa 2025-07-03, 20:13
turor napisał/a:

Zapewne chodziło ci o wielką literę.
Duża litera to tzw mała litera napisana na całą kartkę.
Wiedziałbyś o tym gdyby kaloryfery nie wygrały ze szkoła
Post ID: 7024830

Tak samo jak Ty byś wiedział, że słowo kaloryfer w języku technicznym nie istnieje, gdybyś poszedł chociaż czasem trochę ponosić.
Zgłoś
turor 2025-07-03, 20:31
trawa napisał/a:

Tak samo jak Ty byś wiedział, że słowo kaloryfer w języku technicznym nie istnieje, gdybyś poszedł chociaż czasem trochę ponosić.

Celowo go użyłem, zamiast grzejnika, żebyś zrozumiał
Zgłoś
trawa 2025-07-03, 20:39
turor napisał/a:

Celowo go użyłem, zamiast grzejnika, żebyś zrozumiał

Pisałem już że jestem "techniczny" , nie musiałeś ,zrozumiał bym .

Ja powoli piszę ,bo Ty powoli czytasz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem