👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@ 2xup
Ja tam, na przekład to spuszczam wodę. Ale co kto lubi
(no harm man)
Ja tam, na przekład to spuszczam wodę. Ale co kto lubi

teraz moge kupywać białe buty , bez obawy że mi sie pobrudzą.

I właśnie w tym kierunku powinien podążać postęp ludzkości..
Swoją drogą ciekawe, jakiej klasy technologie są blokowane dla dobra sprzedaży wyrobów korporacyjnych.

Swoją drogą ciekawe, jakiej klasy technologie są blokowane dla dobra sprzedaży wyrobów korporacyjnych.
No tak, ale mi to wygląda na kosmiczną technologie... a to są drogie rzeczy, panie

teraz tylko czekać na informację, że patent został wykupiony przez jakiegoś "domestosa" albo inne "pronto" i zamknięty w sejfie

Na bank zaraz znajdzie się jakiś sadol który popryska tym czymś roślinkę i będzie patrzeć jak usycha
Leci piwko

Leci piwko
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie