Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Hymn bmw
konto usunięte • 2012-07-05, 18:56
Bma, czyli motoryzacyjna część hymnu wojowników trzech pasków i ortalionu. Sadystyczne co najwyżej są tu doznania muzyczne.
Jeżeli się nie przyjmie to niech zawiśnie w poczekalni i nikt tego nie rusza
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-06, 20:51 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-06, 21:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-06, 22:24
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-07-06, 22:58
buli1382 napisał/a:

Do VW ogólnie należy Audi po części, Porchse... Do audi należy Lamborghini więc 2 wielkie mocarstwa motoryzacyjne. Niestety, BMW poza Polską jeżdżą blondynki... Samochód pod względem mechanicznym też nie zachwyca tak jak VW albo Audi.

Przykład, weźmy starą M3 i starego Passata...

Lambo ma autonomie.

Z czym ty wyskujesz? Z awaryjnym passtuchem, o matulu...

Ps nie mam bmw bo nie lubie tej marki.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-06, 23:09
Zerżnięte od ruskich bo sami przecież nie potrafimy ułożyć nawet melodii

Wprawdzie o AUDI

(ale to i to wiocha)
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-07, 13:37
ile razy marzyłem o starym kancie w cabrio (E30), ale jak miałem zostać zaszufladkowany do takiej właśnie bezmózgiej "tuningowej" ekipy to pożegnałem się z marzeniami.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-07, 14:33

Nuta całkiem spoko
Zgłoś
logicoperation 2012-07-10, 16:55
Zgłoś
brixu 2012-07-11, 16:54
Nie mam bmw, nie latam w dresie, ale szkoda że dresiarze psują taką marke.
Zgłoś
matrix1993 2015-12-09, 19:29
Kolego szanowny jak byś miał bmw albo coś takiego to nigdy byś nie powiedział że to jest Hymn Bmw jak byś jeździł na zloty to byś wiedział że nigdy taka piosenka nie jest puszczana. Jak coś to to moim zdaniem jest hymn Bmw: youtube.com/watch?v=OWkVXw9d2N0
Dziękuję
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem