Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
bwg92 2013-01-11, 21:22 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Arkadio 2013-01-11, 21:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 22:24 1
Zgłoś
sobanek 2013-01-11, 22:56
Christmas FM uzbierało dla ISPCC około €100,000 w okresie 26 Lis - 26 Gru, więc to, że Ty Jacku nic nie zrobisz, to nie znaczy, że wszyscy mają to głęboko w dupie. Ba, sam nawet wspomogłem tę fundację, dotacja niewielka, bo 10 euro, ale zawsze coś.
Zgłoś
jacek44 2013-01-11, 23:00 4
Zgłoś
brathek 2013-01-11, 23:03 4
a ja pochwalę się , zrobiłem coś w tym kierunku, skończyliśmy wraz z żoną kursy i szkolenia na rodziców zastępczych, już niedługo będziemy wychowywać trójkę dzieci pochodzącą właśnie z takiej patologicznej rodziny. Mamy nadzieje stworzyć dla dzieci prawdziwy dom
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 23:32 2
Rottensparrow napisał/a:

Głupie lewackie reklamy i kampanie a później tępe lemingi to łapią, zobaczycie że niedługo nie będzie można nawet klapsa dać dziecku

No to szkoda że cie stary nie zatłukł na śmierć.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 0:34 1
Słabo gardę trzymał.
Zgłoś
Atoco 2013-01-12, 1:15
A potem jeszcze jak ojca zamorduje za te wszystkie lata znęcania się psychicznego i fizycznego to pójdzie do pudła na resztę życia.
Zgłoś
majkel_admwz 2013-01-12, 1:16
Life is brutal...
Zgłoś
feranos 2013-01-12, 3:54
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 12:20
Nienawidzę dzieci... pewnie dlatego że jestem jedynakiem. Ładne plaskacze na ryj
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 13:49 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 16:33
Pamiętam te czasy jak znęcałem się nad bratem, teraz role się odwróciły
Zgłoś
Mentorstajl 2013-01-12, 21:49
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem