📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
DanJ93 napisał/a:
160km/h to nawet silnik 1.2/1.4 wyciągnie, a tu widać, że jakiś "lepszy" silnik, bo łopatki do zmiany biegów przy kierownicy są
To jest Alfa Giulia/Stelvio. Silnik to na filmie to diesel 2.2L od 150 do 210KM. Idioci jeszcze jadą na trybie Eco xD
DanJ93 napisał/a:
160km/h to nawet silnik 1.2/1.4 wyciągnie, a tu widać, że jakiś "lepszy" silnik, bo łopatki do zmiany biegów przy kierownicy są
Łopatki to ja mam nawet w mojej nowej Mazdzie CX-3 ze 2 litrowym benzynowym silnikiem o mocy 150KM. Także włóż sobie te bajki między książki
git, daje 9/10, 9 bo niestety nie widac juz tych sebixowych mord po fakcie
Moja dziewczyna ma peugeota 1007 około 100koni tez ma łopatki przy kierownicy.. tak bardzo sportowe auto...
DanJ93 napisał/a:
DanJ93 napisał/a:
Idąc taką logiką to jak ma spoiler albo głośny wydech to +50 koni a naklejka mpower dodaje kolejne 100. Oby nie zapomniał o chromowanych dodatkach i listwach led dla dodatkowej mocy.
Rozwalił się jak młody Zientar***, jedyna różnica to ta że kolega nie spłonął.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie