📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:26
🔥
Zderzenie z lampą
- teraz popularne
dżonyłojlker napisał/a:
Ja miałem taką co nie była w stanie wziąć nawet 1/4 siurka do buzi - nie polecam.
Za to c🤬kę miała ciasną i głęboką - polecam każdemu, nawet dzieciom.
A co do filmiku, to dziewczyna pewnie jakaś niepełnosprawna, głuchoniema alboco.
Chyba mieliśmy tą samą
Swoja drogą, panna może sobie czyścić językiem nos
Większość osób jest w stanie dotknąć się językiem do języczka podniebiennego lub nawet zrobić coś podobnego. Na tym filmiku to tyle różnicy, że baba ma minimalnie dłuższe wędzidełko języka, więc może ten język cofnąć bardziej w stronę gardła... dzieci.
Pablohasan85 napisał/a:
A co do filmiku, to dziewczyna pewnie jakaś niepełnosprawna, głuchoniema alboco.
Albo z Łodzi
Rafcio czy to Ty łobuzie? 😂😂😂
Bukiet75 napisał/a:
Sperma nie gromadzi się w jajach ale okej...
No nie do końca, z punktu widzenia laika w jajach, bo najądrza to część jaj. Potocznie jajo to biologicznie jądro i najądrze - czyli "kulka" których sztuk dwie (zazwyczaj) sobie dyndają w torbie, a że lekarzy i biologów tu mniejszość i posługujemy się językiem potocznym to zara też mi jaja rozwali, idę strzepać.
Też tak umiem
kiedyś potrafiłem naprawdę głęboko sobie tam wsadzić język i dotykać jakichś dziwnych narządów xD
Nikt nie zauważył że prawy migdał ma zaropiały i do tego coś tam jej gnije?!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie