Prawda jest taka, że jak by go gruby p🤬lnął raz z liścia to by go złamał w 4ech miejscach. Więc niech nie p🤬li, że "gruby go wcześniej udeżył"...szczerze w to wątpie. Brytyjska gównażeria jest poj🤬a, a ten przecinek wygląda na klasycznego cwaniaka z podwórka...nawet ma pedalski kolczyk. Tak czy owak, c🤬j z nimi.
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!

Mr_Blonde napisał/a:
Ty k🤬o j🤬a na c🤬j dodajesz cos co ma 30000 lat szmaciarzu
Twoja matka już dawno wyszła spod mojego biurka więc do kogo Ty mówisz?
przecież ten szczur nie przedstawia żadnej wartości dla społeczeństwa
Bezsensowne powielanie tematu sadistic.pl/i-czego-sie-przyp🤬alal-vt71980,75.htm
Ja: Bo to poj🤬e...
podpis użytkownika
Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?Ja: Bo to poj🤬e...

Vendal napisał/a:
Bezsensowne powielanie tematu sadistic.pl/i-czego-sie-przyp🤬alal-vt71980,75.htm
Wy na prawdę jesteście nieludzko tępi ale po prostu chcecie j🤬 komentarze bez sensu.
Napisałem, że każdy zna ten film, chodzi tylko o tłumaczenia tego szczura ale c🤬j i tak k🤬a co drugi komentarz, że to było itd.
Poj🤬o wam się we łbach tępe c🤬je!

Wyp🤬alać do obory gnój przerzucać skąd przybyliście.

Pięknie nim jebnął o glebę. Mógł mu jeszcze trochę wyprostowac te kretyńskie ząbki.
Polecam przyjrzeć się w jaki sposób cwaniaczek w 2:49 mówi o tym, że to grubas zaczął i już wcześniej się z niego wyśmiewał, popychał go itd. Za każdym razem, jego głowa lekko porusza się w przeczącym geście, a jego powieki zaczynają szybciej mrugają, na moje oko sk🤬iel bezczelnie próbuje kłamać.
Ten stoicki spokój. Swoją drogą mógł na niego jeszcze nasrać i by było bardziej spektakularnie. Ciekaw jestem wtedy reakcji ojca szczura. Dla grubasa piwo. Co on myślał że gruby nie ma siły a on go zrobi na szybkość? No to mu pokazał ile warta jest jego szybkość pięknie go zgasił jak peta i odszedł w chwale

ten filmik ma klika ładnych lat ale mogł by m,u jeszcze wypunktować ryj z 20 razy itak go potraktowal humanitarnie