Teraz k🤬a płacz,,, a jestem pewien że wiedzieli od 3 lat że ich dom może runąć jak wcześniej sąsiadów....
To odwrotnie niż w Polsce. Tu najpierw się sprzedaje domy z widokiem na las/jezioro/morze, a potem buduje nowy dom przed oknami tego pierwszego.
A tam - nagle budynki zyskały piękny widok na dolinę.
I dlatego to były niezamieszkane rudery?
A tam - nagle budynki zyskały piękny widok na dolinę.
flejtuch napisał/a:
jestem pewien że wiedzieli od 3 lat
I dlatego to były niezamieszkane rudery?

Tak jest jak się przycina kasę na kierowniku budowy i badaniach geotechnicznych.
ulepi sobie nowi
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
SkoPio1 napisał/a:
To odwrotnie niż w Polsce. Tu najpierw się sprzedaje domy z widokiem na las/jezioro/morze, a potem buduje nowy dom przed oknami tego pierwszego.
Sprzedawanie gruntów z planem zagospodarowania pod budowlankę w terenie zalewowym to też "norma". Ciekawe też są zapisy o powodziach stuletnich

podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Jezu jakie przyjemne dla ucha to jęczenie
Musiałem kilka razy obejrzeć xD

Tłumaczę:
Aaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaa k🤬aaaaaa,mówiłem ci stara k🤬o, że coś mi nie grało jak pośrednik mówił, że tutaj nieruchomości lecą na pysk!
Aaaaa, yyyyyyyyy, aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhaaaaaaaaaa! J🤬a góro!, Masz wp🤬l!
Aaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaa k🤬aaaaaa,mówiłem ci stara k🤬o, że coś mi nie grało jak pośrednik mówił, że tutaj nieruchomości lecą na pysk!
bercisko napisał/a:
Tłumaczę:
Wypier**jciejuż do szkoły..
Lewarek napisał/a:
Jezu jakie przyjemne dla ucha to jęczenie Musiałem kilka razy obejrzeć xD
Wył bo ubezpieczył chałupę od wjazdu w górę a tu, k🤬a, zonk! He he.