Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Avatar
azerbah 2025-02-24, 11:11
Bronchacz napisał/a:

Nie jestem ekspertem, ale technicznie/anatomicznie - to nie jest chyba ten podzespół krówki, o którym Szanowni Sadole snujecie rozważania. Nie wygląda na "końcówkę wydechu" - brak jest bowiem zarówno śladów powłoki chromowej, jak i okopcenia... 😉
Obstawiam, że na zdjęciu widzimy "wewnętrzne przyłącze" przełyku (czy innego jelita) do ściany jednego z czterech krowich żołądków.
Fakt, że zazwyczaj do potrawy pod tytułem ""Flaki wołowe w rosole" ten element również trafiać nie powinien.



K🤬a... postawilem piwo przez przypadek..
Od kiedy w przelyku krowy sa klaczki/wlosie?
Co ty cpiesz?
Koran czytales?
Zgłoś
Avatar
Bronchacz 2025-02-24, 12:21
@azerbah: Nie przekonują mnie te kłaczki - serio - jakieś takie niewyraźne...
Może kelner akurat przechodził wylinkę i dorzucił coś od siebie do michy?
Za młodego na wsi asystowałem przy kilku świnio- tudzież cielęcio- "ubojach gospodarskich" - wszelako tam Dobre Praktyki Produkcyjne były wdrożone i nikt paskudztwa z dobrym towarem nie mieszał.
To tutaj może być produktem kuchni azjatyckiej - a po skośnych zaiste wszystkiego można się spodziewać 🙆‍♂️
Sami mają skąpe owłosienie - to może ich trzódka również takie "mało specyficzne"?
Guziec w każdym razie to to nie jest 🐗🐷
Zgłoś
Avatar
Ramiell 2025-02-24, 14:21
Jednak jak twoja mama coś ugotuję to szok.
Zgłoś
Avatar
azerbah 2025-02-24, 15:00
Bronchacz napisał/a:

@: Nie przekonują mnie te kłaczki - serio - jakieś takie niewyraźne...
Może kelner akurat przechodził wylinkę i dorzucił coś od siebie do michy?
Za młodego na wsi asystowałem przy kilku świnio- tudzież cielęcio- "ubojach gospodarskich" - wszelako tam Dobre Praktyki Produkcyjne były wdrożone i nikt paskudztwa z dobrym towarem nie mieszał.
To tutaj może być produktem kuchni azjatyckiej - a po skośnych zaiste wszystkiego można się spodziewać 🙆‍♂️
Sami mają skąpe owłosienie - to może ich trzódka również takie "mało specyficzne"?
Guziec w każdym razie to to nie jest 🐗🐷



Sam bylem i widzialem 2 razy na wsi u znajomego ojca uboj smini.Pomagalem im robic kieblaski z ich jelit.
Z reszta. Nie wazne jakie zwierze i jaka czesc ciala z niego czlowiek je. Wazne co wychodzi z jego ust.
Kiedys to trociny, i obierki wrzucali do chleba. Albo flaki do przetworow miesnych. Z tym drugim wyszlo na dobre bo czlowiekowi dostarczane bylo wiecej elementow. A to moze byc jakis produkt kuchni azjatyckiej.
Niepotrzebnie sie unioslem. Mozna sie rozejsc.
Zgłoś
Avatar
Riikko 2025-02-24, 18:39
smakuje do dupy xD
Zgłoś
Avatar
ProVVe 2025-02-24, 18:45
jkllll485 napisał/a:

Mięsko zjedz, resztę zostaw...



Jeblem hahahah

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Avatar
MysteryMan 2025-02-25, 2:51
Fajna dupa.
Zgłoś
Avatar
mandaryniak 2025-02-25, 7:02
piwko za materiał własny !

podpis użytkownika

bla bla bla ...wina tuska
Zgłoś
Avatar
BigLebovsky 2025-02-25, 16:58
Egzekutorka napisał/a:

Optymistka, tak czy inaczej obrzydliwe 🤢



Usta nigdy

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś