📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

@azerbah: Nie przekonują mnie te kłaczki - serio - jakieś takie niewyraźne...
Może kelner akurat przechodził wylinkę i dorzucił coś od siebie do michy?
Za młodego na wsi asystowałem przy kilku świnio- tudzież cielęcio- "ubojach gospodarskich" - wszelako tam Dobre Praktyki Produkcyjne były wdrożone i nikt paskudztwa z dobrym towarem nie mieszał.
To tutaj może być produktem kuchni azjatyckiej - a po skośnych zaiste wszystkiego można się spodziewać 🙆♂️
Sami mają skąpe owłosienie - to może ich trzódka również takie "mało specyficzne"?
Guziec w każdym razie to to nie jest 🐗🐷
Za młodego na wsi asystowałem przy kilku świnio- tudzież cielęcio- "ubojach gospodarskich" - wszelako tam Dobre Praktyki Produkcyjne były wdrożone i nikt paskudztwa z dobrym towarem nie mieszał.
To tutaj może być produktem kuchni azjatyckiej - a po skośnych zaiste wszystkiego można się spodziewać 🙆♂️
Sami mają skąpe owłosienie - to może ich trzódka również takie "mało specyficzne"?
Bronchacz napisał/a:
@: Nie przekonują mnie te kłaczki - serio - jakieś takie niewyraźne...
Sam bylem i widzialem 2 razy na wsi u znajomego ojca uboj smini.Pomagalem im robic kieblaski z ich jelit.
Z reszta. Nie wazne jakie zwierze i jaka czesc ciala z niego czlowiek je. Wazne co wychodzi z jego ust.
Kiedys to trociny, i obierki wrzucali do chleba. Albo flaki do przetworow miesnych. Z tym drugim wyszlo na dobre bo czlowiekowi dostarczane bylo wiecej elementow. A to moze byc jakis produkt kuchni azjatyckiej.
Niepotrzebnie sie unioslem. Mozna sie rozejsc.
Egzekutorka napisał/a:
Optymistka, tak czy inaczej obrzydliwe 🤢
Usta nigdy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie