Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
C................1 2012-06-10, 13:14
I kto tu jest p🤬dą,autor sam siebie podsumował tematem.
Zgłoś
kupsobiegrzejnik 2012-06-10, 13:59 1
Ronaldo jest tylko jeden
+

podpis użytkownika

gdzie są flagi?
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-06-10, 14:58
ErictG napisał/a:

Kwintesencja toku myślenia debili, którzy nazywają piłkarzy ciotami.

u jealous?

Wskaż mi gdzie napisałem, ze piłkarze to cioty.
Zgłoś
Nimr0d 2012-06-10, 16:49 1
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

k🤬a, tworzenie zdjęć, na których widać jakiegoś polskiego zawodnika i c. ronaldo jest niepoważne i skończcie ten zj🤬y temat.

Ten "jakiś" Polski zawodnik wygrał Bundeslige.
Zgłoś
Kakaj7 2012-06-10, 17:28 1
A p🤬licie głupoty, jestem z Barcą ale dla mnie Ronaldo jak i Messi są najlepszymi piłkarzami świata.
A że płakał... Zdjęcie z Mistrzostw Świata gdzie przegrali a miał być to mecz dedykowany dla jego ojca który kilka dni wcześniej zmarł.. Messi też płakał gdy Argentyna przegrywa i dla mnie to duży plus dla takich graczy, bo inni mają w dupie, wezmą kasę i im nie zależy.
Zgłoś
s................t 2012-06-10, 22:54
Ja-ah-qu-ub-el
Nie generalizuj. Spójrz na polskich siatkarzy lub piłkarzy ręcznych. Im takie wartości obce nie są!
Zgłoś