📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Wielkie mi co. Podczas dymanka spala się sporo kalorii i można się wyćwiczyć tu i tam. Takie połączenie przyjemnego z pożytecznym.
@LUKUNKU dla wielu owszem. Jeżeli o nich chodzi to myśle, że im zależy jedynie na jak najwyższej sprawności i sile fizycznej. Wygląd to oni już dawno osiągnęli

Wiem, że gość wyrzeźbiony, silny i co najważniejsze- ma fajną koleżankę do ćwiczeń, ale czy nie sądzicie, że podczas przyciągania sztangielki w opadzie tułowia za bardzo się buja i że robi za płytkie przysiady ?
Tak, wiem- jestem dziwny
Tak, wiem- jestem dziwny

czy ten filmik nie mógł być taki jak przez pierwsze 20 sekund? wtedy po prostu przewijałem moment z gościem :/
o sorry obejrzałem do końca i można tak zrobić
o sorry obejrzałem do końca i można tak zrobić

Zajebiste jest to, że dzielą ze sobą swoją pasje.
Widać, że trenują już sporo... A ta laska nie ma jakiejś przesadnej rzeźby - wygląda apetycznie.
Widać, że trenują już sporo... A ta laska nie ma jakiejś przesadnej rzeźby - wygląda apetycznie.

Nie wierze, że ta babka cisnęła na suwnicy tak dużym ciężarem, u mnie na siłce gdzie ćwiczą kulturyści nikt takiego obciążenia nie zakłada...

jakby kogos to obchodziło to oboje są weganami i cisną bez żadnych odżywek, czyli można zrobić mase bez miesa jak sie bardzo chce

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie