👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i co, k🤬a? nikt nie placze ze dubstep
bo sie c🤬ja na muzyce nie znacie i nawet nie wiedzieliscie ^^

głodny napisał/a:
Widać że sadol się zmienia, gdzie stare dobre "R🤬AŁBYM" ?
R🤬ałbym

HiHtitmamnan napisał/a:
![]()
Popieram. Wystarczy trochę męskiego darcia mordy i dźwięk podobny do gitary, to nagle nikt nie wie, że to dubstep.
HiHtitmamnan napisał/a:
![]()
Ja tam sluchawki zdjalem...
pika napisał/a:
jo a w polsce jakby postawili drążek w parku to złomiarze by ukradli
Fakt ;l

Fakt godne podziwu i pozazdroszczenia ale ten łańcuch na szyi psuje efekt, dodaje nie potrzebnie pozerstwa trochę (nie znam się, jeśli to ma faktycznie użytek w treningu to proszę mnie poprawić)

A ta sztanga z 1:54 to pewnie na łańcuchach by jakiś murzyn jej nie zapier**lił

Pojhejtuje troche ale ta kobieta ma silniejsze i bardziej rozbudowane nogi od tego ziomka. Nogi jak wykałaczki, ale tak niestety jest jak sie cwiczy tylko i wylacznie gore. Jednak wielki szacunek dla niego, ja nie zrobilbym polowy cwiczen, a jezeli juz to nie z takim obciazeniem. Co jednak nie zmienia faktu, ze nogi jezeli patrzac na ogolny wyglad pozostawiaja wiele do zyczenia

Na filmiku nie widać ud tego gościa ale łydki akurat ma dobre.
Tco napisał/a:
Zazdroszcze facetowi , dzieli swoja pasje ze swoja kobieta . Moja zonka woli kupowac buty i torebki .
jak wychowałeś tak masz

Tco napisał/a:
Zazdroszcze facetowi , dzieli swoja pasje ze swoja kobieta . Moja zonka woli kupowac buty i torebki .
ale ty pewnie zasowasz jak pudzian co? i do tej pary brakuje ci tylko chceci zony bo inaczej...ogladalibysmy ciebie na podobnym filmiku c'nie???????????????/
kaspersky16 napisał/a:
Pani nie pokazuje cycków
![]()
tutaj pani pokazuje miesnie,jakby pokazala cycki,to bys nie zauwazyl ze w ogole jakies miesnie ma. ;p
zeto88 napisał/a:
@up
dzieki!

Pocić się i robić głupie miny koło wybranki życia, gdzie wasz romantyzm ? Kto powie że siłownia jest głupia nie ma racji, ale żyć nią to zmarnowane życie po 3 kroć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie