📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

majeńka napisał/a:
co owa religia pod względem ilości zamordowanych
Jak byś podliczyła ilość samobójstw po kastracji, ilość samobójstw po zwolnieniu kogoś z pracy za mówienie "proszę pana" do transwestyty, ilośc fizycznych ataków tęczusiów na normalnych to chyba raczej twoja teza okazałaby się brednią. Wszędzie chrzescijanie są mordowani - w Syrii, RPA, Francji, Szwecji. Znasz jakies przypadki z ostatnich 50 lat gdy to chrześcijanie kogoś mordowali?

tak wygląda "skrobanka"
a karpia na święta spożywamy na cześć miny Józefa jak się dowiedział, że Maryja w ciąży

Love_is_Love napisał/a:
Meta-analiza z 2013 roku (Zuckerman, Silberman, Hall) wykazała korelację negatywną pomiędzy religijnością a inteligencją. Więc osoby bardziej religijne częściej osiągały niższe wyniki w testach IQ Wpisz wymaluj sekcja komentarzy na sadolu
są też badania, że społeczeństwa się powoli laicyzują a IQ ogólnie powoli się obniża,
tak, że jakoś te czosnkowe badania mnie nie przekonują

weźsięogarnij napisał/a:
są też badania, że społeczeństwa się powoli laicyzują a IQ ogólnie powoli się obniża,
tak, że jakoś te czosnkowe badania mnie nie przekonują
Źródła poproszę? "Na podstawie wielu badań obejmujących ponad 5 tysięcy uczestników wykazano że Twoja matka cierpi na chroniczną suchotę sromu."
Tezy stwierdzone bez dowodu można oddalić bez dowodu.
Rasael napisał/a:
Źródła poproszę? "Na podstawie wielu badań obejmujących ponad 5 tysięcy uczestników wykazano że Twoja matka cierpi na chroniczną suchotę sromu."
Tezy stwierdzone bez dowodu można oddalić bez dowodu.
szczerze, to mam w dupie robienie czegokolwiek dla jakiegoś randoma z netu,
tak samo mam w dupie twoje wpisy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie