👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wolałem ich takimi, zanim się zmienili na gorsze
A z ich basistów to akurat tego łysola nie lubię, nie wiem czemu, po prostu nie pasował IMO
tak, możecie mnie zmieszać z błotem, jestem na to gotów
A z ich basistów to akurat tego łysola nie lubię, nie wiem czemu, po prostu nie pasował IMO
tak, możecie mnie zmieszać z błotem, jestem na to gotów

Co w tym zespole w ogóle robi Lars, beznadziejny perkusista. Głównie przez niego nie lubię metallica.

iHadToGo napisał/a:
Zresztą można powiedzieć, że Newsted w porę wycofał się z tej tonącej barki mianowicie przed wydaniem total crap'a - St. Anger.
Hetfield też jest c🤬ką, grał dobrze do Mastera, potem się wypalił. Co nie zmienia faktu, że Newsted nie ma prawa czyścić Cliffowi nagrobka, a Robertowi butów, bo jest po prostu p🤬ką. Przypominam, że to Newsted napisał Nothing else matters. Pierwszy krok metallicy do upadku. A że metallica zeszła na nu metal, to nie wiedziałem, ale dobrze znawcy posłuchać.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie