📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
słabo , pamietajcie ludzie w miare wyrostki , BHP nie jest takie złe. I nie jestem bhpowcem
turor napisał/a:
U nas jest inne BHP, rozważ zmianę pracodawcy
Ja piszę odnośnie filmów na tym portalu a nie o swoim pracodawcy.
Nie wiem jakie ty masz tam przygody w pracy ale życzę powodzenia

Selekcja naturalna, słabe osobniku umierają. Zero zmysłu samozachowawczego.
Pracowałem przy kilku projektach gdzie przenosiliśmy i stawialiśmy różne wielkie maszyny i zawsze gdy operator dźwigu lub na suwnicy coś podnosiliśmy to wszyscy stali w bezpiecznej odległości. Ten głąb do inteligentnych nie należał.
Pracowałem przy kilku projektach gdzie przenosiliśmy i stawialiśmy różne wielkie maszyny i zawsze gdy operator dźwigu lub na suwnicy coś podnosiliśmy to wszyscy stali w bezpiecznej odległości. Ten głąb do inteligentnych nie należał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie