słabo , pamietajcie ludzie w miare wyrostki , BHP nie jest takie złe. I nie jestem bhpowcem
turor napisał/a:
U nas jest inne BHP, rozważ zmianę pracodawcy
Ja piszę odnośnie filmów na tym portalu a nie o swoim pracodawcy.
Nie wiem jakie ty masz tam przygody w pracy ale życzę powodzenia

Geraldinio napisał/a:
To jest ładnych kilka ton stali, nawet jak mózg mu przetrwa, to bez pozostałych organów zamienionych w placek, raczej trudno mu będzie przeżyć
co Ty p🤬lisz serio?!?!?!?! o.O fuck dzięks zioom
Selekcja naturalna, słabe osobniku umierają. Zero zmysłu samozachowawczego.
Pracowałem przy kilku projektach gdzie przenosiliśmy i stawialiśmy różne wielkie maszyny i zawsze gdy operator dźwigu lub na suwnicy coś podnosiliśmy to wszyscy stali w bezpiecznej odległości. Ten głąb do inteligentnych nie należał.
Pracowałem przy kilku projektach gdzie przenosiliśmy i stawialiśmy różne wielkie maszyny i zawsze gdy operator dźwigu lub na suwnicy coś podnosiliśmy to wszyscy stali w bezpiecznej odległości. Ten głąb do inteligentnych nie należał.
UP
Dokładnie niektórzy są takimi debilami, że potrzebują behapowca żeby im pokazał infografikę, że nie stoi się pod uniosem. Sami by k🤬a na to nie wpadli.
Dokładnie niektórzy są takimi debilami, że potrzebują behapowca żeby im pokazał infografikę, że nie stoi się pod uniosem. Sami by k🤬a na to nie wpadli.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
Się, k🤬a (!) dyrygent znalazł...
To w lesie.
Bo to skomplikowane - buk dla dendrologów, Bug dla geografów, bug dla programistów, Bóg dla wierzących...
Marylos napisał/a:
Buk tak chciał
To w lesie.
Bo to skomplikowane - buk dla dendrologów, Bug dla geografów, bug dla programistów, Bóg dla wierzących...
SkoPio1 napisał/a:
Się, k🤬a (!) dyrygent znalazł...
To w lesie.
Jest jeszcze Buk, takie miasto pod Poznaniem, polecam, tam podobno Mieszko I wykitował pod drzewem bukiem, stąd ta nazwa

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.