Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:56
kurdeee 2025-08-17, 14:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wombat212 2025-08-17, 16:02
Tępe zabawy tępych chinoli
Zgłoś
Krak 2025-08-17, 18:04
ten "ratownik" to miał szczęście, że nie dopłynął na czas, bo pewnie by teraz razem ryby karmili
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-08-17, 18:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
FiodorGorki 2025-08-17, 18:21
@Anal_Intruder_69: stał. Od pływania są łodzie
Zgłoś
meriadoc 2025-08-17, 20:01
Dlaczegóż to ludzie w Chinach nie umieją pływać? Z tego co wiem nawet podejście w pobliże plaży nad morzem czy jeziorem jest zabronione. Jest tu jakiś skośnolog który nam to wyjaśni?
Zgłoś
Tenbel 2025-08-17, 20:59
Zgłoś
Qcaracha 2025-08-17, 22:09
Jak w filmie. Najpierw Most na rzece Kwai a potem Szczęki. Tylko nową muzyką oprawić.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2025-08-18, 1:28 1
Kolejny raz ostrzegam, jak myśłicie, że umiecie pływać jak ryba, bo 20 lat temu tak było jak mieliście naście lat, to możecie być zdziwieni. Nie pytajcie skąd wiem, przyznam że byłem zdziwiony, przepłynałem parę metrów i już zadyszka.
Zgłoś
DupcTp 2025-08-19, 21:38
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem