Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:36
konto usunięte 2012-08-23, 21:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mroczny_Patataj 2012-08-23, 23:35
1:42 - cycki
Zgłoś
Kortens 2012-08-23, 23:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wojf 2012-08-24, 1:07 1
Zgłoś
geniuszę 2012-08-24, 11:27
chcialbym spedzic tydzien z takim czlowiekiem- niby jest jaki jest, zamkniety w kolko swojej glowy ale bym sie duzo nauczyl od niego...
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-24, 13:29
kontener art w poznaniu. nawet nie wiedziałem, że to miejsce ma takie zaplecze w akcje dla dzieciaków na co dzień. myślałem, że to tylko wieczorna popijawa, ale widze, że jest strategia działania. szacun!

i pełen podziw dla młodego, nie wiem czy to tylko jego wada wymowy czy ma jakieś upośledzenie, ale słowa dobierał lepiej niż nie jeden polonista. nawet gdybym chciał to tak powiedzieć, to nie wiem czy bym się odwazył na wypowiedzenie takich słów na głos. piona!
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-24, 18:07
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem