To tylko utwierdza w przekonaniu że suvy to pseudotetenowe gówno.
Śmieszne jest to że te auta są w leasingu zazwyczaj bo mało kogo tak naprawdę stać na kupno a ci ludzie wyżej srają niż dupę mają.
Miałem podobną sytuację, szkoda że akurat kamerka była zamontowana w drugim aucie. W moim przypadku za tamtym pajacem zatrzymał się inny kierowca i poprosił mnie bym był mądrzejszy i odpuścił bo się spieszy przez co ten pajac nie dostał nauczki a to tylko sprawiło ze poczuł się mocniejszy..
Miałem podobną sytuację, szkoda że akurat kamerka była zamontowana w drugim aucie. W moim przypadku za tamtym pajacem zatrzymał się inny kierowca i poprosił mnie bym był mądrzejszy i odpuścił bo się spieszy przez co ten pajac nie dostał nauczki a to tylko sprawiło ze poczuł się mocniejszy..
Pralpunkt napisał/a:
Wiesz ile razy wzięła do gęby i w dupe żeby mieć te auto
Trochę szacunku
Mów ile jej zapłaciłeś
Nabiorą w leasing żeby parę lat poświrować.
Pod moim blokiem stoi nowa Panamera a blok stary w c🤬j. Ja nie wiem co ludzie mają w głowach.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Pod moim blokiem stoi nowa Panamera a blok stary w c🤬j. Ja nie wiem co ludzie mają w głowach.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
ra0mir napisał/a:
ję się nawet więcej gazu dawać a po dziurach nawet mi się nie śni żeby jeździć
Koszty robią żeby podatków nie płacić

pocisnela babka pedałka za kamerką, mógł też troche zjechać ale w tym przypadku przepis był po jego stronie i musiał pokazać wyższość, kto tu jest panem, kto ma racje kto tu rządzi żeby sobie podbudować ego, a babka spokojnie mu pocisnela ze ma lepsze auto i odjechała, az pedałek śmiech wymuszał, zagłuszał tym śmiechem swoje obolałe ego.
Na c🤬j ludzie kupuje te zasrane suvy, skoro nawet po dziurach się boja tym gównem jeździć. Pewnie żeby czuć się lepszym ze ma się większego........b
W dzisiejszych czasach mieć porządne auto to żaden problem dla większości społeczeństwa. Wystarczy pracować na normalnej umowie i auto bierzesz na kredyt.
Co innego kiedy stac Cię by kupic gotówką auto z salonu za swoje ciężko(badź nie) zarobione pieniadze.
Co innego kiedy stac Cię by kupic gotówką auto z salonu za swoje ciężko(badź nie) zarobione pieniadze.
ra0mir napisał/a:
Nabiorą w leasing żeby parę lat poświrować.
A Ty mieszkasz w starym bloku i nawet panamery nie masz. Gdzie ta twoja logika? Zarób, wyprowadź się i wtedy komentuj xd
Obserwuję ciekawe zjawisko utraty rozumu przez kobiety ... Ostatnie kilka lat pokazało jak sp🤬oliła im się mentalność
postrzeganie rzeczywistości. Zachowują się jak narcystyczne k🤬y fanatyczki lgbt, masakra.
postrzeganie rzeczywistości. Zachowują się jak narcystyczne k🤬y fanatyczki lgbt, masakra.
No ale k🤬a to jest szczera prawda na temat polskiej mentalności. Niepisane prawo naszych dróg brzmi:
"Kto bogatszy ma pierwszeństwo" i drugie: "Kto bogatszy, ten szybciej jedzie". Efektem powyższych zależności jest notoryczne wymuszanie pierwszeństwa i siedzenie na zderzaku przez kmiotów z kompleksami, którzy świecą gołym c🤬jem, bo wszystko idzie na ratę samochodu.
"Kto bogatszy ma pierwszeństwo" i drugie: "Kto bogatszy, ten szybciej jedzie". Efektem powyższych zależności jest notoryczne wymuszanie pierwszeństwa i siedzenie na zderzaku przez kmiotów z kompleksami, którzy świecą gołym c🤬jem, bo wszystko idzie na ratę samochodu.
a nastepnie zderzenie towarowym

podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Ty się czepiasz w tym gorszym aucie a ona się spóźni do Biedronki.
Receiver75 napisał/a:
A Ty mieszkasz w starym bloku i nawet panamery nie masz. Gdzie ta twoja logika? Zarób, wyprowadź się i wtedy komentuj xd
Cycu japa tam, wyprowadź się od rodziców i dopiero komentuj

podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.