@Panie mularz:
a jak ma napisać o kimś kto bez większego zastanowienia zaczyna demolować czyjś samochód? jakby to był biały to by były takie same komentarze:D
a jak ma napisać o kimś kto bez większego zastanowienia zaczyna demolować czyjś samochód? jakby to był biały to by były takie same komentarze:D
Nie biały czy czarny, lecz poj🤬y.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"

Mularz po c🤬j ty jesteś na sadolu? Chcesz nawracać użytkowników? Powodzenia, k🤬a.

Małpiszon j🤬y, do zoo k🤬a. Gdybym tam był, to bym mu nogi połamał.
GTA mu się włączyło..
podpis użytkownika
Powiedzcie Fochnie gdy was zapyta, ze nie ma woja nad Wita!!
borniak1991 napisał/a:
@up
@Pan Mularz
Ale z Pana madry czlowiek, postawił Pan piwo pod postem, ktory aprobuje post, ktory z kolei jedzie po Pana madrosci, z czego wynika ze lubisz sam po sobie cisnac :/
Ten post jedzie po mojej mądrości?

Chłopcze, ty sam siebie nim pojechałeś

Co do piwa, które dałem. Dałem, bo ten post idealnie w ironiczny sposób odnosi się do twojej wypowiedzi. Mniejsza o to co autor miał na myśli

Koli napisał/a:
Małpiszon j🤬y, do zoo k🤬a. Gdybym tam był, to bym mu nogi połamał.
Kolejny rasista. Do tego:
"4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane."
Moderatorzy wyjechali na wakacje?
Czy wy nie widzicie, że Mularz to zwykły troll? Olać go.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
; DDD tak sobie czytam sadolka od czasu do czasu i jak widze mularza w temacie to mi sie odrazu humorek poprawia
Nie wiem jakbym zachował sie w takij sytuacji do końca ale w tym momencie moge powiedzieć że jakby mi auto rozwalał to napewno bym nie wyszedł ale próbował go potrącic

umówmy się tak że jeśli rasistowski komentarz ma podłoże w treści filmiku można go użyć
Ja uważam że rasizm nie powinien istnieć tak samo jak murzyni.
-Otto von Bismarck
podpis użytkownika
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."-Otto von Bismarck

Jak to ktoś powiedział: "[...] białe jest białe, a czarne jest czarne."