Mnie to tylko ciekawi jeden fakt. Jesteśmy całkiem spoko do przodu jeśli chodzi o technologię, a jakiś z🤬b nie potrafi przegrać przez usb, wifi, fb, dysk google, k🤬a przez cokolwiek filmu tylko nagrywa ekran.
nehru napisał/a:
Mnie to tylko ciekawi jeden fakt. Jesteśmy całkiem spoko do przodu jeśli chodzi o technologię, a jakiś z🤬b nie potrafi przegrać przez usb, wifi, fb, dysk google, k🤬a przez cokolwiek filmu tylko nagrywa ekran.
W większości krajów prawo zabrania pracownikowi ochrony posiadania dostępu fizycznego do nośnika danych na którym nagrywają się filmy z monitorów które on musi obserwować w stróżówce by zapobiec manipulacji danych które potem są udostępniane np. policji i sądom i muszą być w stanie nienaruszonym
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
nehru napisał/a:
sam potrzebowalem nagrania, za flaszke mozesz probowac wlasnie ciecia przerobic zeby ci nagrał ekran jakims terlefonem/aparatem. (wszystko zablokowane, cd usb itd.)
Dostep do nagran osiedlowych jest utrudniony w c🤬j dla cywili a nagrania z drog, skrzyzowan itd, pewnie tym bardziej.
profi-rider napisał/a:
No i pozamiatane
To żeś pan zabłysnął. Jak gówno w przeręblu.

pewnie i zamiatarką można zap🤬lać... może i można, ale skręcywać nie nada...