Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc 2025-01-24, 19:22
Zamiast blokować, lepiej ją bolcować.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-01-24, 19:37
Ryju1983 napisał/a:

Na moje oko to tam nie ma żadnego krawężnika. Raczej zwykle malowanie linie. C🤬ja jej będzie ale teatrzyk musi być.

Nogi zesztywniały
Nie udaje,zaj🤬a łbem
Zgłoś
adam550 2025-01-24, 19:50 1
Obt jak najwięcej takich kierowców
Zgłoś
piter6285 2025-01-24, 20:42 1
Tak trzeba z nimi postępować. Sama przyjemność rozjechać aktywiszcze
Zgłoś
doktorzrobek 2025-01-24, 22:15
alususs napisał/a:

Nie jestem przekonany czy nadal żyje.
Uderzenie tyłem głowy w krawężnik wyglądało zacnie

Gdzie Wy tam kuźwa krawężnik widzicie?!
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-01-24, 22:36
Janek_Pradera napisał/a:

Po c🤬j to żyje?

Dokładnie - kolejny wariat za kierownicą. Mam nadzieję że go dojechali i scfelili (cokolwiek to znaczy)
Zgłoś
grzehuu 2025-01-24, 23:46
mam nadzieje że rozj🤬a sobie tą k🤬a pustą głowę o krawężnik
Zgłoś
widez2 2025-01-25, 0:40
Wielkoruski mniejsze (serbowie) są na szczególnym celowniku sowieciarskiej akcji dezinformacyjnej, bo się k🤬y boją, że stracą kolejny przyczółek.
Zgłoś
Pietrushka 2025-01-25, 0:47 1
Bmwf10520 napisał/a:

Nogi zesztywniały
Nie udaje,zaj🤬a łbem

Niby tak, ale pustym. Może nie załapała że leży i próbowała stać na baczność? xD
Ciekawe czy opłacało jej się walczyć za tą całą ekologię. Za rok nikt nie będzie o niej pamiętał a być może będzie srać w pampers. A ślad węglowy nie zmaleje a nawet wzrośnie, bo będzie musiała jeździć po lekarzach. Albo oni do niej. I leki ktoś będzie musiał przywieźć....

Może zamiast blokować drogę do pracy zwykłym ludziom pojechali by do Chin i zrobili protesty tam gdzie produkują te wszystkie gówna do telezakupów mango i typ podobnych nikomu nie potrzebnych rzeczy marnej jakości. Idziesz do sklepu i mają 30 odkurzaczy i 20 telewizorów. W jednym sklepie. Ile sklepów w Polsce, ile na świecie. Ile wyprodukowanych do przodu c🤬j wie po co?
Transportował to jakiś wielki statek spalający jakieś paliwo. Potem jechało to "tirami" pół kontynentu. Dwa produkty w skali świata a ile zmarnowanych surowców i czasu pracy? Chińczycy robią samochody elektryczne tylko po to żeby je robić i dostawać kasę od rządu. Potem gniją. Povagowani zrobili o tym ciekawy materiał (YT).
To jest poj🤬e a nie człowiek który jedzie własnym samochodem za drogę którą opłacił z podatków. Pewnie tyrać do pracy, albo do sklepu żeby zjeść i mieć siłę pracować. Powinien być przymus pracy a jak nie ma pracy to np. 5 godzin nauki czegoś dziennie. Skończyło by się p🤬lenie o płaskiej ziemi i tym podobnym wynalazkom.
Zgłoś
Liczer 2025-01-25, 1:34
A te k🤬iska jeszcze zdziwione "eeeeee". Co za c🤬jostwa. Niech się cieszą że ma głowę całą.
Zgłoś
jjzz26 2025-01-25, 10:30
BokuHaOmaeNoHahaNakaNiDa napisał/a:

Się k🤬a dziwią, że blokują drogę i komuś nerwy puszczą i ich przejedzie. To co oni stosują to terroryzm, utrudnianie innym życia w celu osiągnięcia własnych korzyści. Ludzie jeżdżą do pracy, na zakupy, do lekarza i tak dalej, a ci blokują drogę. Każdej tej k🤬ie protestującej należy opono albo kijoterapia jak nie więcej.

Szkoda że takie opinie nie były popularne jak p0lki z zygzaciary i ich podnóżki robiły swoje protesty.
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-01-25, 10:50
Piwo dla kierowcy
Zgłoś
mun66 2025-01-26, 1:27 1
Nome napisał/a:

mylisz się ci aktywiści mają za to płacone i to całkiem nieźle

Protesty są na rękę Rosji, która niepokoi się z powodu umowy Serbii z Unią na wydobycie litu.
Zgłoś
Nome 2025-01-26, 1:29
mun66 napisał/a:

Protesty są na rękę Rosji, która niepokoi się z powodu umowy Serbii z Unią na wydobycie litu.

ja już dawno podejrzewam, że masę tych "ekologicznych" protestów finansuje Rosja

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
mun66 2025-01-26, 1:48
Nome napisał/a:

ja już dawno podejrzewam, że masę tych "ekologicznych" protestów finansuje Rosja

Rząd Serbii nie wspiera już tak mocno Rosji/ No to ma protesty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie