Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
🔥 Spokojnie - teraz popularne
OlejhunterPL 2023-09-27, 7:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~REsadER 2023-09-27, 8:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tsugamib0326 2023-09-27, 9:59
Zgłoś
OlejhunterPL 2023-09-27, 10:16 1
Zgłoś
~REsadER 2023-09-27, 10:25
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2023-09-27, 11:11
tsugamib0326 napisał/a:

I pytanie do ciebie: czy przejeżdżając przez skrzyżowanie na zielonym rozglądasz sie czy nic z prawej czy lewej strony nie jedzie?

Tak, ale nie tak gorliwie jakbym był pieszym czy rowerzystą, bo w aucie jestem względnie bezpieczny. I właśnie o to chodzi, że im więcej masz do stracenia, tym bardziej powinieneś na siebie uważać, a nie zawierzać swego losu obcym i komunistycznym przepisom.

REsadER napisał/a:

chłopie nie przypisuj mi poglądów, których "nie głoszę"

Z tego co tu prezentujesz właśnie tak wynika.
Zgłoś
OlejhunterPL 2023-09-27, 11:29
REsadER napisał/a:

chłopie nie przypisuj mi poglądów, których "nie głoszę"
albo przestań chlać, albo zacznij czytać ze zrozumieniem

Siad psie. Nie będziesz kwestionował poleceń Pana

Sorry, nie mogłem sie powstrzymać xD

Jakoś nie tylko ja Ciebie w ten sposób zrozumiałem. Idź sobie przechodź przez drogę bez rozglądania. Przecie masz zielone i pasy co nie? xD

Idż do czarnej dzielnicy, Afryki czy innego murzynowa z biletem banknotów w łapie czy innym złotym zegarkiem. Powiedz że nie mają prawa Cię ruszyszć bo "prawa człowieka". To jest kwitesencja Twojego myślenia xD
Zgłoś
~REsadER 2023-09-27, 13:10
Zgłoś
OlejhunterPL 2023-09-28, 6:39
Zgłoś
~REsadER 2023-09-28, 8:52
OlejhunterPL napisał/a:

Nom, pieknie. Nie zesraj się dziadku. Zapomniałeś jeszcze dodac że na Pana też trzeba mieć odpowiedni wiek. Ty go z pewnością masz. Ja mam resztę atrybutów.

nie dziękuj
Zgłoś
Siriuz 2023-09-28, 18:02 1
Zgłoś
~REsadER 2023-09-29, 8:48
Zgłoś
Siriuz 2023-09-29, 11:28
Zgłoś
~REsadER 2023-09-29, 11:42
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem