Kolejne zdarzenie na przejściu dla pieszych. Tym razem Zielona Góra i 68 latek który potrącił dwóch nastolatków - młodym nic się nie stało.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
tsugamib0326 napisał/a:
I pytanie do ciebie: czy przejeżdżając przez skrzyżowanie na zielonym rozglądasz sie czy nic z prawej czy lewej strony nie jedzie?
Tak, ale nie tak gorliwie jakbym był pieszym czy rowerzystą, bo w aucie jestem względnie bezpieczny. I właśnie o to chodzi, że im więcej masz do stracenia, tym bardziej powinieneś na siebie uważać, a nie zawierzać swego losu obcym i komunistycznym przepisom.
REsadER napisał/a:
chłopie nie przypisuj mi poglądów, których "nie głoszę"
Z tego co tu prezentujesz właśnie tak wynika.
REsadER napisał/a:
chłopie nie przypisuj mi poglądów, których "nie głoszę"
albo przestań chlać, albo zacznij czytać ze zrozumieniem
Siad psie. Nie będziesz kwestionował poleceń Pana
Sorry, nie mogłem sie powstrzymać xD
Jakoś nie tylko ja Ciebie w ten sposób zrozumiałem. Idź sobie przechodź przez drogę bez rozglądania. Przecie masz zielone i pasy co nie? xD
Idż do czarnej dzielnicy, Afryki czy innego murzynowa z biletem banknotów w łapie czy innym złotym zegarkiem. Powiedz że nie mają prawa Cię ruszyszć bo "prawa człowieka". To jest kwitesencja Twojego myślenia xD
OlejhunterPL napisał/a:
Nom, pieknie. Nie zesraj się dziadku. Zapomniałeś jeszcze dodac że na Pana też trzeba mieć odpowiedni wiek. Ty go z pewnością masz. Ja mam resztę atrybutów.
nie dziękuj Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie