Tego pana chyba nie muszę przedstawiać.
Miłego.
łapcie link bo doszły mnie głosy, że nie działa.
/watch?v=0e2sNg4V4dw
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubie Maxa ale po r🤬ach jakie wykonuje w tym filmiku wnioskuję że zaczą pizgać kokolino (doświadczenia własne)
Prośba do administracji serwisu. Nawiążcie kontakt z Maxem i wejdźcie w partnerstwo. Sadistic zyska na tym ogromnie i my wszyscy będziemy zadowoleni.
konto usunięte
2013-06-25, 23:02
Sinus napisał/a:
Prośba do administracji serwisu. Nawiążcie kontakt z Maxem i wejdźcie w partnerstwo. Sadistic zyska na tym ogromnie i my wszyscy będziemy zadowoleni.
Jestem za ! MaxTV mogłoby podjąć inicjatywę dokarmiania brudnych i głodnych dzieci !!
konto usunięte
2013-06-25, 23:23
"1,8" i to zadowolenie w głosie. Choć mieszka na obczyźnie to jest większym patriotą niż większość Polaków.
konto usunięte
2013-06-25, 23:44
Tak mu się przykro chłopinie zrobiło w pewnym momencie... Ledwo utrzymał fason, mi też jest przykro, podejrzewam ze wam też.
konto usunięte
2013-06-26, 0:42
konto usunięte
2013-06-26, 1:14
Libertinus napisał/a:
Mariusz mądrze gada więc lepiej wysłuchaj z pokorą.
ps. gdyby nie główna nie dowiedziałbym się o MaxTV!
Czemu mamy z nim sluchac?
Jedno jest pewne- tak samo Ż__zi jak i Niemcy dla pieniędzy potrafią zmienić prawdę historyczną w kłamstwo, jeżeli to kłamstwo jest w ich interesie, biednemu- nam Polakom, wiatr w oczy zawsze wieje
konto usunięte
2013-06-26, 5:17
konto usunięte
2013-06-26, 13:28
Za Maxa swoją drogą piwko, ale leci za filmik "na łeb na szyję"