Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
konto usunięte 2009-06-27, 1:47
Perlo napisał/a:

Daab wielkie piwo , chociaz z slowami gLp tez sie zgodze. Takie czasy, tacy ludzie. Dla Ciebie tez piwo.
Fani niech teraz lacza sluchajac They don't care about us , czy bilie jean

Tylko prosze, nie wysmiewajcie go. Zachowajcie choc troche przyzwoitosci, mimo tego jaki charakter ma ta strona.

Dzięki Na MTV był dzisiaj dzień z MJ. Przypomniały mi się stare dobre czasy oglądając Remember the time. Tyle sław zagrało w jednym teledyski Jacksona.... Eddie Murphy, Iman, Magic Johnson.... W zasadzie to chyba tylko Prince mu odmówił współpracy o ile dobrze pamiętam.

Gdyby nie MJ takiego typa jak Timberlake, nikt by nie znał.
Zgłoś
konto usunięte 2009-06-27, 7:53
1. To był człowiek. Każdy kiedyś umrze.
2. Nie ma dowodów? wątpię, żeby tyle oskarżeń i tyle różnych dziwnych artykułów brało się z dupy. W Dodę z Nergalem też nie wierzyłem.
3. Będzie jak z wieloma ważnymi osobami, które odeszły. Najpierw popłaczą z tydzień może dwa, a potem wszyscy zapomną, więc jaki jest tego cel?
Zgłoś
konto usunięte 2009-06-27, 11:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-06-27, 14:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-06-27, 16:22
Cóż...gwiazd jest więcej niż MJ i tylko o nim jak o pedofilu słyszałem, nie licząc paru co się przyznało itp itd.
Zgłoś
Cnx 2009-06-27, 18:27 1
A mnie tam wszystko jebie, był a teraz nie ma.
Zgłoś
yarzapp 2009-06-28, 0:03
Zgłoś
konto usunięte 2009-06-28, 13:07
właściwie to też nieprawda
Cytat:

'Michael odziedziczył je po krewnych ze strony ojca, o czym poinformował go sam Joseph.'

Majk chorował na bielactwo nabyte czy inny chvj, jakby se skóry nie przeszczepiał to tak jak ktoś wyżej powiedział - byłby w łaty.
Zgłoś
konto usunięte 2009-06-28, 17:22 1
Zgłoś
konto usunięte 2009-06-29, 8:28
Zgłoś
konto usunięte 2009-06-29, 8:44 2
Zgłoś
konto usunięte 2009-06-30, 15:34 1
Zgłoś
konto usunięte 2009-07-26, 0:20
kubasias napisał/a:

Obrazek

czemu on zaklada okulary na... okulary?
Zgłoś
KuKluxKlan 2009-08-25, 17:46
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem