👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
turor napisał/a:
Halman, mogłeś walizkę zostawić to by cię nie pociągnęło do tyłu
dla ciebie to Pan Halman...
turor napisał/a:
Halman, mogłeś walizkę zostawić to by cię nie pociągnęło do tyłu
Ta "walizka" to 8-miopak browaru Lite....
I tak ku przestrodze...

Halman napisał/a:
dla ciebie to Pan Halman...
Panie Halmanie, mogłeś Pan walizkę zostawić to by Pana nie pociągnęła do tyłu

I czym on się tak nap🤬lił? Bud light 0.33 2%?
Chyba indianin im nie trzeba więcej.
Chyba indianin im nie trzeba więcej.
To przez nagrywającego jak by nie trzepał tym telefonem to by mu asfalt pod nogami nie latał.

Szedłem sobie spokojnie do domu, a tu nagle ten pieprzony chodnik, jak podskoczył, jak mi dał w potylicę!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie