Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Idealny świat
konto usunięte • 2012-01-18, 11:12
szkoda że w takim nie żyjemy
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-01-18, 16:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ostrovsky 2012-01-18, 16:54
W realnym świecie pomoc zatrzymała by się na moherze
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-18, 16:55
@up up
No bo widzisz miłość rodzi miłość a chamstwo rodzi chamstwo ( przykład sadistica)
Zgłoś
jendrke 2012-01-18, 17:07
Filmik zaczyna się od gleby na ulicy, od razu pomyślałem, że to idealny świat każdego sadola...
Zgłoś
TurboDymoMan 2012-01-18, 17:49
wystarczy ze to my pierwsi zaczniemy pomagac a inni beda z nas brac przyklad, latwe do mowienia trudne do zrobienia
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-18, 18:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-18, 18:24 1
Zgłoś
ander000 2012-01-18, 18:32
przecież żyjemy w takim świecie! przynajmniej ja - nie wiem jak wy..
Zgłoś
avalanch 2012-01-18, 20:32 2
Zgłoś
dth 2012-01-18, 20:41
Zgłoś
TPaury 2012-01-18, 21:13
Czy ktoś zauważył że chłopak ma na plecaku metkę? A filmik jako filmik bardzo mi się podoba.
Zgłoś
feelmore 2012-01-18, 22:22
Dzisiaj wracajac do domu podjechałem do mcdrive'a, podczas zamawiania do mojego okna podszedl jakis biedak (widzialem go jak sie tam krecil kiedy skrecalem, pewnie podchodzil do kazdego kto cos zamawial) patrzył sie na mnie ale nie odezwal ani slowem. No to ja jak gdyby nigdy nic zamawiam cheesa i nagle przypomnial mi sie ten filmik, mysle sobie a ch*j co mi tam "prosze dwa cheesburgery". Powiedzialem mu zeby podszedl do okienka przy ktorym ja sie zatrzymam. Kobitce powiedzialem, zeby jedna kanapke ktora kupilem zapakowala temu panu hehe mina bezcenna. Ja dostalem, on dostal chyba byl w szoku, wciaz milczal ale mialem wrazenie, ze lekko sie usmiechnal, ja tez i odjechalem. Powiem wam, ze dziwne uczucie, ale calkiem fajne
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-18, 22:39
sauerps napisał/a:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie chcę nic mówic, ale to już było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dokładnie! A później Bóg stworzył kobietę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-18, 22:53
Zgłoś
avalanch 2012-01-18, 22:59
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem