która godzina?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:41
@Tuśka to zrób sobie tak i wrzucaj foty.
Jakim trzeba być debilem, żeby dziurawić uszy i przykręcać sobie zegarek do ręki?
Jakim trzeba być debilem, żeby dziurawić uszy i przykręcać sobie zegarek do ręki?
hayate96, albo moze bawić się w wykrywacz metalu na plaży. Zanim coś znajdzie to dotrze do niego czemu to debilny pomysł.
Coliber napisał/a:
Microdermala mam a implant w ręce planuję zrobić. Jak uda mi się to nagrać to wrzucę ;]
Ja bym się nigdy nie podjął takiego tematu.
Szacun dla człowieka! Naprawdę trzeba mieć jajca, i trochę bardzo nasrane w głowie ;>
Szacun dla człowieka! Naprawdę trzeba mieć jajca, i trochę bardzo nasrane w głowie ;>
Lada moment i będą sobie mocować uchwyt z papierem toaletowym na dupie kretyni !
Coliber napisał/a:
Uszy przebite w wieku 14 + tunele w trakcie , full rękaw i dłoń, 2 rękaw w trasie.
Masz jakiś problem patafianie?
Nie twoje ciało, więc spłyń.
Tym razem nie użyję brzydkiego słowa, bo mam dosyć tych warnów.
pewnie dlatego tak zrobił że wychodzi taniej niż kupić pasek do ipoda nano...
No czad. A zegarek za miesiąc wyjdzie z mody i mu magnesy na łapie zostaną. Debil.
Linekk napisał/a:
Eee, on jest gruby i łysy, no może wtedy miał włosy, nie wnikam.![]()
hahaha
chcialbys!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie