Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 16:56
konto usunięte 2012-11-01, 12:16 1
tytuł jest tendencyjny!!!
Zgłoś
Dziamian 2012-11-01, 15:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Proximate 2012-11-01, 15:14 3
@FryzjerZG, Dziamian, Kasander

Chciałem napisać Wam osły bez prawa jazdy kat. A, że motocyklista zgodnie z przepisami jechał, ale widzę, ładnie ujął to kolega "podpis" wklejając część kodeksu drogowego.

Kolejni zasrani znawcy co poza rowerem nic pod dupą nie mieli, pozdrawiam.
Zgłoś
dziczek91 2012-11-01, 15:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-01, 15:35
Nie wiem gdzie sie dzieje akcja, ale kojarzy mi sie to z krymem. Pamietam jak jechaliśmy na wycieczke do pobliskiej miejscowości. Zapakowaliśmy sie w autobus a kierowca był oczywiście ukrainiec. ten filmik z motorkiem to jest nic, na ukrainie jak i w rosji jeździ się po serpentynach, na 3go autobusami! Bałem się jak cholera, nawet sie przeżegnałem....
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-01, 15:38
Idiota w x5 to takie masło maślane.
Nigdy nie widziałem inteligentnego człowieka w SUVie, a już w x5 siedzą wyłącznie osoby chore psychicznie i groźne dla otoczenia.
Zgłoś
paczfiko 2012-11-01, 15:42
kochany dziczku: chciałem zauważyć że kierowca bmw widząc biały samochód wjeżdżający na oś ich pasa ruchu winien użyć hamulca a nie bezczelnie przekroczyć ciągłą linie i spowodować zagrożenie. a co do motocyklisty to prawo zabrania wyprzedania samochodu z prawej strony a nie z lewej, jeżeli ma wystarczająco miejsca śmiało może wyprzedzać tym bardziej że on nie przekroczył ciągłej linii.
ergo: zbrodni dokonał ten kto mam maczygę
P.S nawet jakby nie było jego winy to i tak jest winny bo jechał bmw
Zgłoś
feluke 2012-11-01, 15:52 3
Zgłoś
duży 2012-11-01, 16:13
Co wy gadacie? Jakby była czołówka, wszyscy byście się cieszyli
Zgłoś
ellsworth 2012-11-01, 16:36 1
Bambi~ napisał/a:

Wystarczy, że na nią najechał.

Nie nie wystarczy. Co prawda to nie Polska, bo tutaj przeciwne kierunki ruchu, w miejscach zabronionego przekraczania oddziela się linią P-4, a nie P-2a/b, ale z naszego pkt. widzenia zgodnie z regulującą tą kwestię DzU 220 z 2003 roku te wyżej wymienione linie są liniami oddzielającymi/rozdzielającymi pasy ruchu, innymi słowy nie stanowią części pasów ruchu (m.in. dlatego aby zastosować oznakowanie poziome wymaga się szerokości jezdni co najmniej 6m, bo malowanie zwęża pasy ruchu, w stosunku do sytuacji, w której pasy ruchu nie są wyznaczone) więc NAJECHANIE na linię ciągłą nie jest zmianą pasa, dopiero jej przekroczenie, czyli to co zrobił kierowca tego samochodu.
Zgłoś
Dziamian 2012-11-01, 16:50
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-01, 17:24
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-01, 17:46
Obydwaj oszukali przeznaczenie teraz śmieć musi na nich zapolować - mamy wstęp do oszukać przeznaczenie 120
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-01, 19:15
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-01, 20:18
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem