konto usunięte
2014-07-02, 22:05
Piwo za przypomnienie mi tego kawałka który leci w tle !
konto usunięte
2014-07-02, 22:14
Aż mnie k*rwa trzęsie jak czytam niektóre komentarze... "powinni przechodzić testy psychiatryczne"- tak, kierowcy tirów przechodzą testy psychologiczne, więc byle debila nie dopuszczą. A co do "cywilizowanych krajów"- w takiej chociażby Anglii masz jebitny mandat za jadę zbyt wolno, ponieważ stwarzasz wtedy zagrożenie dla innych jadących z normalną (czyli prawie maksymalną dopuszczalną) prędkością. Nie chcę się kłócić, bo nie jestem pewien, ale według mnie taka furmanka nie może jeździć po takiej drodze (krajowej).
"(tak na serio to nie jest TIR bo TIR to nie nazwa pojazdu lub zestawu tylko umowa międzynarodowa dotycząca transportu"
Słownik Języka Polskiego PWN (dostępny online) podaje dwa znaczenia: jedno to konwencja międzynarodowa, a drugie znaczenie to duża ciężarówka.
konto usunięte
2014-07-02, 22:43
Dlatego ja zawsze musze jebnąć "setke" co by mnie sumienie nie gryzło jak kogoś rozjadę
on myslal ze osobowka przed nim bedzie wyprzedzac, a zahamowala i sie zdziwil, nie chcac wpakowac mu sie w dupe odbil w lewo... mial szczescie ze nikogo nie zabil...
konto usunięte
2014-07-03, 8:54
rdk214 napisał/a:
Druga sprawa- dlaczego kierowcy TIRów (tak na serio to nie jest TIR bo TIR to nie nazwa pojazdu lub zestawu tylko umowa międzynarodowa dotycząca transportu) wyprzedzają na trzeciego itp itd...
Następny profesor od transportu drogowego. Ten temat będzie na kolokwium?
już widzę, jak jedziesz 90/h autem z rodziną i widząc z tyłu ciężarowego przyspieszysz do tych 120 żeby pojeb zdążył na czas...