Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pjoterff 2023-11-10, 21:52
ksero napisał/a:

Idiotą w tym przypadku to jest tylko osoba która wrzuciła ten materiał tutaj, ponieważ:
*Materiał jest już stary i głośno o tym było w całym internecie zaraz na drugi dzień...
*Sąsiedzi ogarnięci, bo zobaczyli "płomienie" więc zadzwonili
*Dziewczyna puściła tylko "ognisko" w TV, nie próbowała wzbudzić atencji na siebie, a jedynie urozmaicić sobie wieczór.

To nowa sytuacja, tamta była podobna ale drabina wtedy sie nie rozkładała, sam osobiście byłem na takim wyjezdzie w katowicach z 3/4 lata temu, pomijając juz fakt że faktyczny pożar mieszkania nie będzie tak dobrze widoczny w oknie bez zbitych szyb
Zgłoś
CzarnyAdolf 2023-11-10, 22:18 1
Pytanie czemu sąsiedzi patrzą w okno tej pani
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-11-10, 22:58
CzarnyAdolf napisał/a:

Pytanie czemu sąsiedzi patrzą w okno tej pani

Bo ich widok z okien to nie pole za stodołą tylko blok naprzeciwko i inne okna?
To lub podobne nagranie kilka lat temu było na YT
Zgłoś
Marcmich 2023-11-10, 23:07 1
Sąsiad podglądacz jeden
Zgłoś
smc 2023-11-10, 23:27 2
Pamiętam jak kiedyś jechałem rowerem i wtedy przechodził Bartek. Ale straży wtedy nie było, to nie wrzucam tutaj.
Zgłoś
kaziolord 2023-11-11, 9:00
Piwo za materiał ale c🤬j w dupe za opis, nawet nie pomyślałeś przez chwilkę.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2023-11-11, 11:42
proncislav napisał/a:

Autorka filmu nie zrobiła nic złego, a czujny sąsiad zachował się prawidłowo. Idiotą jest wrzucający posta.

Jak to nie zrobiła niczego złego ? Zapomniała telewizora ustawić dłuższym bokiem do góry ta idiotka tworząca pionowe filmiki.
Zgłoś
Mikolaj1 2023-11-11, 12:39
Idiotą roku jest ten który tak podpisał to nagranie!.. dziewczyna nie zrobiła nic złego, puściła sobie kominek w tv dla klimatu, ci co zgłosili też zachowali się jak najbardziej poprawnie bo myśleli że to prawdziwe płomienie..
Zgłoś
ddrhd 2023-11-11, 15:07
Szumlasuraz napisał/a:

Chyba sąsiedzi idioci

Nie no, zachowali się prawidłowo jeśli faktycznie z zewnątrz to wyglądało jak pożar.
Cała sytuacja jest po prostu głupotą ale każdy tam zachował się git.
Nie wiem tylko kto to wrzuca na sadistica xD
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem