średnia obrońców szczyla to 20 lat... i piszą na kompach, które dostali na pierwszą komunię. Oprócz tego, że jestem katolem, to jeszcze ( o zgrozo) robotnikiem, mechanikiem przemysłowym, działającym w NSZZ Solidarność, która teraz np. zajmuje się ogólnopolską akcją protestacyjną przeciwko niekorzystnym zmianom w kodeksie pracy, i wiele wiele innych, a CO TY ZROBIŁEŚ DLA KRAJU, oprócz głoszenia swoich "mądrości", zasrańcu?
konto usunięte
2013-05-30, 21:16
jakich ja rzeczy się tu o sobie dowiaduje

hmm, powiedzcie mi proszę co będę robił za tydzień bo mnie ciekawość zżera
@down
z góry mówię, że jeśli chcesz bronić tu w jakikolwiek sposób pedałów to proszę wyjdź
konto usunięte
2013-05-30, 21:37
@bogdanznosa
Musisz zrozumieć dwie rzeczy.
1. NIGDY nie komentuj chrześcijaństwa na sadisticu, sprowadzą cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Nie wierzysz lub masz chrzest a nie praktykujesz? Czyli jesteś pedałem, lewakiem,
ciotą, a nie jak katole i pisowcy prawowitym obywatelem i patryjotą. (BTW nie jesteś pisiorem? Czyli jesteś lewakiem z po!)
2. Połowa ludzi z którymi wchodzisz w dyskusje to przedział wiekowy 12-17 lat ,gęby mają pełne tego co usłyszą na kazaniu albo przy obiedzie oglądając TV Trwam, a do kościoła chodzą "bo mama kazała".
P.S Możecie jechać mnie do woli gdyż nie zamierzam tutaj ponownie zaglądać. Jak coś nie pasuje to zawsze pozostaje maść na ból dupy.
konto usunięte
2013-05-30, 21:39
akurat do TV Trwam nie można się przyczepić