👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

piotrek_asia napisał/a:
nikt nie lubi tego niemieckiego syfu. Nie powinni tego nawet nazywac muzyka.
<wyśmiewam cie> Świetne takie posty od ludzi, którzy z muzyką mieli tyle styczności, że potrafią tylko podgłośnić disco polo płynące z golfa : D
Żeby nie było, golfy są ok ;]
przewijam, przewijam i nadal nie znajduję momentu kiedy on zaczyna śpiewać... gdybym nie znał piosenki to bym pomyślał, że się dopiero przedstawia.

jezuuuu weźcie się ludzie, fakt powinniśmy pamiętać 39 itd ale przestańcie najeżdżać na ludzi ze względu na ich narodowość, każdy jest inny, nawet cygan może się okazać spoko człowiekiem..

tyle w was nienawiści, ale nikt się pewnie nie zastanawiał na co idzie co miesiąc tysiak z waszej wypłaty ??? H@H@

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie