👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chyba nie łapie przekazu, jestem zbyt prosty. Jakieś wyjasnienie, najlepiej rysunkowe bym prosił

Niesamowite, to przełomowe wydarzenie pozwoli postawić kolejne znaki zapytania, pozostawić coś bez odpowiedzi, bądź znaleść dwie skrajnie różne odpowiedzi, które nie wniosą do tematu zupełnie nic.

Pewnie zniszczył swoje świadectwo przed pójściem na studia. Ty tez bądź bohaterem w swoim mieście

O co w tym chodzi :O Za co te piwska, wytłumaczy w końcu ktoś?

chodzi o to, że ten facet osiągnął najwyższy poziom zajebistości w każdej dziedzinie.

zniszczył pakt o zaprzestaniu wykorzystywania murzynów jako zawodowych CEO od zbierania bawełny.

Co to był za koleś? Jakby podobny do S. Tankiana, ale nie wiem czy to na pewno on
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie