Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
o................r 2013-05-04, 22:31 1
no nie k🤬a, nie wyrobię. Co za kretyn, robi za głowę państwa a nie potrafi nawet mówić poprawnie po polsku
Zgłoś
o................i 2013-05-04, 22:45 4
telon666 napisał/a:

@!Timon, Stryjek, głęboko w piździe mam wasze wypociny. jak już skończycie gimnazjum to może zrozumiecie o co mi chodziło. najbardziej na nasz rząd naRZekają kretyni po podstawówkach albo absolwenci debilnych kierunków bez szans na prace. PO c🤬jowe, prezydent to prostak, PIS to fanatyczni katole itd. k🤬a, kiedy zrozumiecie że życie na wiejskej z naszym życiem nie ma nic wspólnego i żadne wybory tego nie zmienią. tusk, kaczyński, palikot, kalisz, pawlak czy korwin mają mnie ciebie i wszystkich w samym środku dupy. więc jak to sobie uświadomimy to pozostaje nam polegać tylko na sobie. i jak wyuczysz się czegoś porządnego to wtedy zarabiasz godnie i nie płaczesz że ON po 5,50 że chlebek drogi i wakacje spędzę na malowaniu M2 w wielkiej płycie k🤬a mać. jak kogoś uraziły (oprócz ww jegomości) błędy ort to sorki

1. Życie na wiejskiej ma bardzo wiele wspólnego z życiem każdego obywatela. Kiedy wybory wygrał Tusk, wzrósł vat, zmalał poziom refundacji leków itp. Podejrzewam, że istnieje silna korelacja między tymi wydarzeniami, a tym kto rządzi. Pewnie dalej nie wiesz jaka, geniuszu.
2. W każdym społeczeństwie potrzebni są profesorowie, lekarze, prawnicy, ekonomiści, ale równierz mechanicy, rolnicy, ekspedienci czy śmieciarze, chyba że ci pierwsi przed rozpoczęciem pracy w kancelariach czy szpitalach będą objeżdżać miasto śmieciarkami itp. Kraje zachodnie cec🤬je to, że każdy przydatny społeczeństwu zawód gwarantuje godne zarobki i życie. Wyzywanie od nieudaczników i nierobów ludzi, którzy dziwią się, że w Londynie kelner zarabia 5 razy więcej niż początkujący lekarz czy pielęgniarka czy rolnik w Polsce jest przykładem skrajnego debilizmu, chamstwa i braku wiedzy o dorosłym życiu.
3. Proponuję mniej telewizji, a więcej książek i myślenia.
Zgłoś
s................1 2013-05-04, 22:53
i co z tego że się przejęzyczył ?
Zgłoś
mniopen 2013-05-05, 1:07
Błagam was debile Platfusy j🤬e, nie jestem za żadną z tych partii, ale k🤬a mać?
Prezydent to osoba która nas reprezentuje, więc k🤬a dla niego takie przejęzyczanie to strzał w stope i to k🤬a tyle razy, on jest poprostu jebnięty zdrowo.

Jak jesteś lekarzem to lecz jak najlepiej, jak jesteś mechanikiem to reperuj jak najlepiej a jak k🤬a reprezentujesz kraj to nie rób z siebie idioty na każdym kroku bo to k🤬a jest dla nas hańba xd bul i nadźeja czy jak tam było i sp🤬alaj
Zgłoś
oroboros 2013-05-05, 2:20 1
a czasem nie grali tam marsza jak szli? Taki rodzaj muzyki
Zgłoś
x................r 2013-05-05, 5:25
Słowo wyrwane z kontekstu...
Któryś zz Was "najmądrzejsi" wziął to pod uwagę?
To co kolega wyżej napisał?
Poczytajcie między hejtami SJP, nie ma tragedii, może nadrobicie.
I weźcie pod uwagę że Wy nie walicie konia tylko "fapiecie"
Zgłoś
androgenius 2013-05-05, 10:51 1
xgregor napisał/a:

Jak k🤬a z kontekstu? Jebnij się gregor. Wypluł z siebie "Zapraszam wszystkich do wspólnego [...] marsza w kierunku grobu...". To chyba kontekst narzuca się sam jak nocna dz🤬ka w południowym L.A.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
Q................h 2013-05-05, 10:54
widać,że żonka go poprawiła chociaż ona ogarnięta
Zgłoś
Dildowagins 2013-05-05, 11:01
OO! Wonsaty znowu się zbłaźnił ^^ dlaczego mnie to nie dziwi ? (:

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
o................i 2013-05-05, 12:19 1
xgregor napisał/a:

to w takim razie prezydentowa jest tragiczna bo poprawiała męża

i tak głupota i relatywizm stosowane przez platfusów do obrony ich idoli zapędziły w kozi róg kolejnego debila
Zgłoś
oroboros 2013-05-05, 14:09
Ja zawsze byłem przeciwnikiem PO bo uważam, że jest to partia ludzi bogatych dla ludzi bogatych. A ja bogaty nie jestem.

Ale tutaj to wy gimbuski sie osmieszacie. Nie chodzi tutaj o "marsz" w sensie takim jak żołnierz maszeruje. Ale do tańca/muzyki. Dobrze jest odmienione. Ewentualnie powinno być "NA marsza" ale czy "do" nie jest także poprawne to w 100% pewniy nie jestem.

"Do marsza" czyli inaczej "do tańca". Tak samo jak np. w sredniej szkole na studniówce "do poloneza". Czaicie baze czy naprawde same 12 latki sie tu wypowiadają? Bo normalnie trace wiare w sadistic, głupota większosci tutaj wypowiadajacych sie wylewa sie wiadrami z monitora.
Zgłoś
DamianH 2013-05-05, 14:22
oroboros napisał/a:

Ja zawsze byłem przeciwnikiem PO bo uważam, że jest to partia ludzi bogatych dla ludzi bogatych. A ja bogaty nie jestem.

Ale tutaj to wy gimbuski sie osmieszacie. Nie chodzi tutaj o "marsz" w sensie takim jak żołnierz maszeruje. Ale do tańca/muzyki. Dobrze jest odmienione. Ewentualnie powinno być "NA marsza" ale czy "do" nie jest także poprawne to w 100% pewniy nie jestem.

"Do marsza" czyli inaczej "do tańca". Tak samo jak np. w sredniej szkole na studniówce "do poloneza". Czaicie baze czy naprawde same 12 latki sie tu wypowiadają? Bo normalnie trace wiare w sadistic, głupota większosci tutaj wypowiadajacych sie wylewa sie wiadrami z monitora.

Dobra, ale tańczy się do muzyki a nie w kierunku Grobu Nieznanego Żołnierza Jakby Bronek urwał swoją kolorową wypowiedź po "marsza" to ok, mógł mieć na myśli taniec czy tam muzykę jak piszesz. Ale wj🤬 się nieco tym "w kierunku".
Nie brońmy nikogo bez podstaw ku temu- przypomnijmy o meczu z Austrią (EURO 2008)- mniej oczywiste, przerwane "Boruc bardzo" zostało uznane "Borubarem" i kto uważał inaczej, ten kaczysta i pisior.
Zgłoś
oroboros 2013-05-05, 17:20
Bo marsz to taniec chodzony. Można tańczyc w kierunku czegoś to naprawde nic nadzwyczajnego a w zasadzie całkiem normalne np. w takiej korei pólnocnej

Btw. Jest cos takiego jak marsz pogrzebowy. Marsz pogrzebowy w kierunku grobu nie jest naprawde czymś niezwykłym. Szczególnie własnie na pogrzeboach wojskowych, a tutaj jest to wojskowe skoro chodzi o grób nieznanego żółnierza.

Naprawde nie czaje w czym ta wypowiedz komora jest podniecająca.
Zgłoś