Kibole bronią pedofili no to możliwe tylko u nas!!!
Na miejscu tych kiboli to ja bym jeszcze parę pał po grzbiecie im posłał, wtedy byś zrozumiał kolego z czerwoną książęczką

Na miejscu tych kiboli to ja bym jeszcze parę pał po grzbiecie im posłał, wtedy byś zrozumiał kolego z czerwoną książęczką
Mam zieloną książeczkę

Nauczyciel, murarz itd. przyłapany na pedofili trafia do pierdla a w przypadku księdza trafia on do innej parafii.
Więc takie porównania statystyk są debilne .
Na całym świecie kościół katolicki ukrywa i ukrywał księży pedofilów a sprawy tuszował wiec stąd tak niska ilość osadzonych zboczeńców w sutannach .
Twój argument jest niepełnosprawny jak dzieci do wyskrobania.
ciekaw jestem skad te fakty znasz ;D
Uuu naziol dał głos. Buda
uuuujeb sie na p🤬de i lez jak lezales

Najwięcej piw ma komentarz katolickiego trolla, ten żenujący portal osiąga już wyżyny absurdu.
Ten portal zbiera najgłupsze osoby z polskiego społeczeństwa.
Głównie wyborców Konfederacji i skrajnych Pisowców.
Najlepsze jest to, że krytykują LEWICĘ, która chce wolności dla ludzi, a sami właśnie z tej wolności korzystają obrażając kobiety i wszystkich innych z którymi się nie zgadzają.
Mało że lewackie to jeszcze z czasów rządu PO, powinno wam pasować:
Jak czytam takie bzdurne komentarze jak twój, to chciałbym żeby Lewica znowu przejęła władzę, bo widać że prawica zbytnio namieszała we łbach ludziom.
Tylko 1 ksiądz na 1000 osadzonych jest pedofilem
W tym problem, ze klech sie nie osadza w wiezieniach tylko sa kryci i przenoszeni na inna parafie. Nie mozna patrzec na odsetki osadzonych w takiej sytuacji, bo nie odzwierciedla to rzeczywistosci.
kościół to obiekt który często jest zabytkiem
Bo kibole to sa znawcy sztuki i architektury. A jak idą na swoich marszach to dbają zeby nie niszczyc zadnych zabytkowych budynków jak rzucaja kostka itd.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie