👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

cveljan napisał/a:
prawda jest taka, że w rosji też mają ujemny przyrost naturalny i muszą tępić zboczenia bo za 50 lat będą mieć samych gejów-emerytów i czeczenów(z tym że ci się rozmnażają bardzo dobrze)
Prawo w Rosji nie zakazuje bycia gejem/lesbijką, tylko zabrania propagowania tego. Tak czy owak kiedyś rosyjscy homosie się zestarzeją i będą pobierać emeryturę od Matuszki Rassiji. Nie za bardzo zatem rozumiem co masz na myśli... żeby władza zmusiła gejów do żenienia się i robienia dzieci? Że władza zmusi lesbijki do rozkładania nóg przed heteroseksualnymi, zapewne jeszcze "rasowo czystymi" Rosjanami (przecież Czeczeńcy Cię bolą)? Spokojnie, homosiów zawsze jest tyle samo, a jeśli myślisz, że skuteczną propagandą można zmienić orientację, to znajdź mi kogoś, kogo przerobili

Pamiętaj:
-kupiony hamburger McDonalda- lanie jednego rosyjskiego pedała
-kupiłeś colę w automacie- zamknięto rosyjskiego pedała
-zawsze płać kartą- im więcej tym większą manifestację rosyjskich pedałów spacyfikują
Widzisz jak łatwo każdy z nas może zmieniać świat na lepsze?
-kupiony hamburger McDonalda- lanie jednego rosyjskiego pedała
-kupiłeś colę w automacie- zamknięto rosyjskiego pedała
-zawsze płać kartą- im więcej tym większą manifestację rosyjskich pedałów spacyfikują
Widzisz jak łatwo każdy z nas może zmieniać świat na lepsze?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie