Druga wojna światowa na kolorowych zdjęciach. Niby nic, ale z kolorem okazuje się nagle, że działo się to wszystko kurewsko niedawno.

Oczywiście żartuję, ale trochę wyobraźni... To było "kurewsko" (ble) niedawno bo lekko ponad 70 lat temu, a ludzie, którzy żyli wtedy żyją jeszsze teraz, czyli z historycznego punktu widzenia to faktycznie przed chwilą
  Oczywiście żartuję, ale trochę wyobraźni... To było "kurewsko" (ble) niedawno bo lekko ponad 70 lat temu, a ludzie, którzy żyli wtedy żyją jeszsze teraz, czyli z historycznego punktu widzenia to faktycznie przed chwilą   Bardziej mnie ciekawi jak ludzie będą podchodzić do historii za kilkaset lat (o ile nasz gatunek będzie jeszcze istniał, a zwykli ludzie będą mieli dostatecznie dużo wolności, żeby oglądać te wszystkie filmy i zdjęcia w HD, profile swoich przodków na fejsbuku itd. itp. Najbardziej błahe dane i opisy będą zapisane. Ja osobiście chciałbym poznać parę faktów na temat swoich pra pra pradziadków (tylko trzy "pra"
  Bardziej mnie ciekawi jak ludzie będą podchodzić do historii za kilkaset lat (o ile nasz gatunek będzie jeszcze istniał, a zwykli ludzie będą mieli dostatecznie dużo wolności, żeby oglądać te wszystkie filmy i zdjęcia w HD, profile swoich przodków na fejsbuku itd. itp. Najbardziej błahe dane i opisy będą zapisane. Ja osobiście chciałbym poznać parę faktów na temat swoich pra pra pradziadków (tylko trzy "pra"   ), a nie wiem o nich zupełnie nic!
 ), a nie wiem o nich zupełnie nic!