Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-03, 9:51
jaką prawdę chcecie poznać, jak ją wszyscy od dawna znają?
Zgłoś
głodny_toster 2012-11-03, 9:53
Coś czuję, że tu się na jednej stronie z komentarzami nie skończy...
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-03, 10:01 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-03, 10:09 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gl0BaL 2012-11-03, 10:25 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-03, 10:36
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2012-11-03, 10:39 14
Zgłoś
zderealizowany 2012-11-03, 10:39 6
Eeee, co do waszych wypowiedzi to fajnie, pięknie prezentujecie swoje zdania na temat śledztwa i takich tam, ale prawdę mówiąc niewielu ludzi spośród polskiego społeczeństwa interesuje to co się zdarzyło o świcie. Na ten przykład - taki ja; w dupie mam to czy był to zamach, ufo czy wypadek, ważniejsza jest dla mnie dobra praca, kobiety i alkohol. Dlaczego? Bo ludzi, którzy tam zginęli w życiu na oczy nie widziałem i nie chciałbym oglądać. Nie mieli dla mnie takiej wartości tak samo jak nie mają ludzie ginący w wypadkach/morderstwach na całym świecie. Ktoś zginął? Smutno, ale mam to gdzieś.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-03, 10:42 1
@ jasio99
Jesli 99 to twoj rocznik to jeszce zrozumiem, ze naiwny, jesli nie to zwyczajnie glupi jestes.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-03, 10:45 5
Ja mam takie pytania do "nie lemingów". Kto najbardziej skorzystał na tym "zamachu" ? PO które miało na początku 2010r 2Xwiększe poparcie niż PiS ? Startujący na Prezydenta Tusk mający 26% poparcia, gdy śp Prezydent Lech Kaczyński miał 12% i dopiero trzecie miejsce w rankingu, po Jolancie Kwaśniewskiej ? A może Putin, który według mapy geopolitycznej 2010r. miał świetną pozycję w Federacji Rosyjskiej i zero zagrożenia ze strony Polski ?
ps. Nie, nie jestem lemingiem. Nie, nie czerpię wiedzy z GW i TVN. Statystyki które podałem w komentarzu pochodzą ze strony Partner in Business Strategies (PBS).
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2012-11-03, 10:50
Zgłoś
delsol 2012-11-03, 10:52
Pierwszy raz widzę pudełko z płytą DVD w formie książki
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-03, 10:52
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-03, 11:01 2
@Athas21
Stary nie ma sensu sie unosic bo zejdziesz do poziomu nathaniel.demerest
Wielcy krzykacze ktorzy sa bardzo ladnie manipulowani przez "ich" media. Dla mnie niepodwazalnym dowodem w sprawie wypadku sa czarne skrzynki. Nasi piloci plus indolencja ruskich zrobili prawie wszystko czego nie powinni i mamy efekty. Jesli chodzi o twoje zdanie to masz racje. Wiele lat spedzilem w roznych krajach na calym swiecie i wszedzie sa roznice zdan tak jak u nas ale w Polsce to sie ludzie tak nakrecaja, ze naprawde kiedys wojna domowa wybuchnie. Ten z samej gory nazywa ludzi lemingami a sam stal sie lemingem Jaroslawa.
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2012-11-03, 11:03
wessoly napisał/a:

Ja mam takie pytania do "nie lemingów". Kto najbardziej skorzystał na tym "zamachu" ?

PRLowskie Tajne Wojskowe Służby Specjalne, które pociągają za sznurki Polskiej polityki od "obalenia" komunizmu. Istnieją dowody na to, ze Lech Kaczyński szantażował ich ujawnieniem ich tożsamości.
Możliwe, że na ujawnieniu tychże akt chciał zbudować swój wizerunek wyborczy, aaa to byłoby tragedią dla 80% rządzących i wielkich biznesmenów Polskich.
Wyobraź to sobie, że nagle odkrytą ich powiązania, ich przekręty i IPN byłby otwarty dla wszystkich.
Po eksterminacji lub utylizacji tych PRLowskich śmieci lub odesłaniu ich na wysypisko polityczne, kraj by ozdrowiał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem