Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
III Wojna Światowa
Miszka94 • 2014-09-19, 1:44
Filmik stary, jak sam YT ale sama muzyka i "sklejka" scen z filmów sprawiają, że do dziś dostaje "gęsiej skórki", gdy tego oglądam.
A za razem dochodzę do wniosku do czego jest zdolny człowiek, by osiągnąć to czego pragnie...nie mówię tu o menelkach gotowych nawet zaj🤬 Cie za 5 PLN, tylko o "światowych przywódcach" gotowych na wszystko, by zaspokoić swoje "imperialne" marzenia... W obecnej sytuacji politycznej nie mówię tylko o ruskich ale też o spaślakach z usa...i coś czuje że w razie wojny będzie tak samo jak w planach, które Kukliński przesłał usa, gdzie podczas konfliktu (Wschód-Zachód) z Polski zostanie sama skażona ziemia, po atakach nuklearnych, a po naszym Kraju i ponad 1000 letniej kulturze, same wspomnienia osób, które przeżyły i będą o swojej Ojczyźnie pamiętać.
Cytat:

Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ?
A to ...będzie dopiero początek końca...

I bonusowo:
Jak było to do pieca
Zgłoś
Bajdus1962 2014-09-20, 11:20
Tytuł piosenki poproszę.

podpis użytkownika

,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Zgłoś
gathor 2014-09-20, 11:37 3
Cytat:

Tytuł piosenki poproszę.

Plunkett & Macleane - Escape.

Nie ma za co
Zgłoś
_Azazel 2014-09-20, 14:01
Nie ma żadnych guzików do zniszczenia świata, oczytaliście się bajek i wierzycie w to jak debile. Jak ktoś wcześniej powiedział, wojna atomowa nie ma żadnego sensu.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-20, 16:12
Dążymy bardziej do samounicestwienia niż np. do okrywania tak ogromnego kosmosu. Pomyśleć że gdzieś w tej czeluści znajduje się taka sama planeta jak nasza i jest tam także taka sama rasa jak u nas tylko że ich cywilizacja jest o setki lat przed nami bo ich historia wyglądała całkiem inaczej.
Zgłoś
dyfer080 2014-09-20, 16:49
"Baba z babo spać bendzie a chłop z chłopem, bo pambók coraz starejszy" z filmu"Konopielka"
Zgłoś
Tassadar 2014-09-20, 19:53
_Azazel
To jest oczywiste jak 2+2 że posrany rusek jak już będzie przegrywał i stworzy się pierścień wokół Moskwy to sobie p🤬lną parę głowic na odchodne. Sam Putin tak sądzi.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Dżizas_kurde 2014-09-20, 22:02
Nie wiem czym tu się jarać...
To naturalna kolej rzeczy - dinozaury też zginęły przez własną głupotę.....
I to samo będzie z nami...
Mam tylko nadzieję że moje dzieci jeszcze będą miały względny spokój....

podpis użytkownika

==============================================
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-20, 23:32
Co do kawałka co wrzuciłeś to Orzeu(ten pierwszy co rapuje) zmarł tydzień temu. RIP Orzeu
Zgłoś
Szczur007 2014-09-21, 1:03 3
stingerek napisał/a:

Nie wiem czym tu się jarać...
To naturalna kolej rzeczy - dinozaury też zginęły przez własną głupotę.....
I to samo będzie z nami...
Mam tylko nadzieję że moje dzieci jeszcze będą miały względny spokój....

Tak, dinozaury były głupie więc jebły sobie na głowę meteoryt, myśl czasem zanim coś napiszesz
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-21, 2:19
@ellsworth, a co ma być w tym zajebistego, skoro to jest "domowa" robota? Sceny wzięte np. z terminatora i innych filmów... Jak dla mnie, to jest ok.
Zgłoś