Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Ile byś miał lat?
krz2 • 2017-01-09, 12:45
Anglik nie wie ile by miał lat, gdyby urodził się 5 lat temu
Ciekawe ilu sadoli by nie odpowiedziało

Jakim cudem byli oni kiedyś światową potęgą?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~DMT 2017-01-09, 20:27
hudzisz napisał/a:

I nastepny sie znalazl...

It would be better, if you weren't born, you dumb fuck.

ewentualnie

It would have been better, if you hadn't been born, you dumb fuck.

Gówno prawda, bo czasu przeszłego użyliśmy już w stwierdzeniu "It would be better", bo jest to określenie domyślnie w przeszłości, a nie teraźniejszości, w sensie że nie teraz aktualnie, w tym momencie do niej to mówimy że było by teraz lepiej, gdyż osoba do której się zwracamy niestety żyje, a rozchodzi nam się o to, że było by lepiej, gdyby (kiedyś) się nie urodziła. Kumasz?
Zgłoś
hudzisz 2017-01-09, 21:01
MaszAyahuaskę napisał/a:

Gówno prawda, bo czasu przeszłego użyliśmy już w stwierdzeniu "It would be better", bo jest to określenie domyślnie w przeszłości, a nie teraźniejszości, w sensie że nie teraz aktualnie, w tym momencie do niej to mówimy że było by teraz lepiej, gdyż osoba do której się zwracamy niestety żyje, a rozchodzi nam się o to, że było by lepiej, gdyby (kiedyś) się nie urodziła. Kumasz?

Na "gowno prawda" skonczylem czytac twoje wypociny, bo wiem, ze i tak sa ch*ja warte.

Conditional Sentences :
Type 1 A possible condition and its probable result Simple present
Type 2 A hypothetical condition and its probable result Simple past
Type 3 An unreal past condition and its probable result in the past Past perfect

Powiedz mi, gdzie jest przypadek o ktorym ty wspomniales , bo jakos owego nie znam mimo ze uczylem sie w collegu a pozniej studiowalem na uniwersytecie w UK, w sumie ponad 6 lat?
Zgłoś
kam332 2017-01-09, 21:19
Nie wiem czy to wina alkoholu, ale musiałem pomyśleć 5 sekund...
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-09, 21:42
1. Nie zastanawia was wystrój tego pomieszczenia?
2. Załapałem w tym samym momencie (a na trzeźwego nie wyglądał)
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-09, 22:00 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hudzisz 2017-01-09, 22:12 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-09, 23:17
Zgłoś
FransFr 2017-01-10, 11:24
Loaloa napisał/a:

It would be better if you hadn't been born you dumb fuck.

Kolejny sadolowy poliglota chciał błysnąć, a wyszedł na głupka.

Nawet nie zdajesz sobie sprawy z jakim niesmakiem musialem dać ci to piwo. But you're still a prick
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem